Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Esta tardor visita, viu i descobrix La Casa Penya

La Casa Penya

Esta tardor visita, viu i descobrix La Casa Penya

T’esperem al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara

dimarts 17 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

Després de seduir a turistes i veïns d’Almardà durant l’estiu, La Casa Penya llança un complet calendari d’activitats de dimecres a diumenge per a esta tardor. L’Objectiu? Doncs, que visites, visques i descobrisques el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb este repte, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) et convidem a participar en diferents convocatòries per a tot tipus de públic: visites guiades per a grups, jornades de portes obertes, excursions, activitats per a centres escolars... Així que ja saps: esta tardor deixa’t seduir per la marjal i vine a visitar, viure i descobrir La Casa Penya!!!

El passat diumenge, 15 d’octubre, es va celebrar la primera de les sis visites guiades que la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró té programades per a esta tardor en La Casa Penya. La cita va reunir a una quinzena de participants i va incloure un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que AE-Agró custodia junt al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara.

La pròxima visita guiada serà el diumenge 29 d’octubre. En novembre esta activitat, que comença a les 11:00 hores i finalitza aproximadament a les 13:30 hores, està programada per als diumenges 12 i 26. I en desembre podràs vindre a La Casa Penya els diumenges 1 i 17. Amb este servei continu de visites guiades volem que descobrisques este centre mediambiental i el seu meravellós entorn natural.

A més a més de les visites guiades dels diumenges, esta tardor també et convidem a viure la marjal amb una excursió a peu als arrossars de La Llosa. Esta activitat, que arrancarà a La Casa Penya i ens portarà a recórrer gran part de la Marjal d’Almenara, està programada per al dissabte 18 de novembre. Eixe dia passejarem pel Canal de Torreblanca, els Estanys d’Almenara, l’Ullal de Quartons i la partida de La Palafanga, amb l’objectiu de mostrar els diferents ambients d’esta zona humida: els saladars, els arrossars, els lluents, els camps de conreu, els senillars...

El calendari d’activitats de La Casa Penya per a esta tardor també inclou la possibilitat de visitar el centre entre setmana. Concretament els dijous i els divendres d’octubre, novembre i desembre. Els dijous, d’11:00 a 13:00 hores, amb jornades de portes obertes. I els divendres concertant de mode gratuït una visita per a grups d’11:00 a 12:30 hores. La resta de dies també poden vindre grups, però sota pagament.

Finalment destacar que, a més a més de totes les convocatòries de la tardor, La Casa Penya oferix este curs la possibilitat de realitzar visites escolars els dimecres. Esta activitat, dirigida a alumnes de primària i secundària, serà gratuïta fins a esgotar l’oferta. Així que et recomanem que reserves ja la visita amb el teu col·legi o institut.

Des d’AE-Agró i l’Ajuntament de Sagunt esperem que vos resulte interessant el programa d’activitats que hem dissenyat per als pròxims mesos a La Casa Penya. Amb ell volem apropar la marjal al màxim nombre de persones possibles, ja siguen veïns de la zona, turistes, curiosos, amants de la natura o escolars. Si vols rebre més informació, concertar una visita o necessites realitzar qualsevol altra consulta, pots enviar un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonar al 960 263 617. Esta tardor vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya seduïx a veïns i turistes d’Almardà

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?