Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Notícies > Levante-EMV reconeix el treball mediambiental d’AE-Agró al Camp de (...)

Camp de Morvedre

Levante-EMV reconeix el treball mediambiental d’AE-Agró al Camp de Morvedre

Este diari ens premia per la nostra tasca de voluntariat i educació ambiental i per la defensa del territori realitzada durant els darrers 25 anys a la comarca

dijous 26 d’octubre de 2017, per  AE-Agró

Este dimecres, 25 d’octubre, l’edició comarcal del diari Levante-EMV al Camp de Morvedre va commemorar els seus 25 anys de vida amb una gala celebrada al Centre Mario Monreal de Sagunt. L’acte va comptar amb la presència de destacats actors polítics, econòmics, socials, culturals i esportius de la comarca. Entre ells, el col·lectiu d’Acció Ecologista-Agró al Camp de Morvedre. La nostra associació va ser una de les entitats que van rebre un dels cinc reconeixements lliurats pel diari amb motiu del quart de segle de la seua edició a la comarca. Amb este premi, Levante-EMV ha volgut reconéixer a AE-Agró Camp de Morvedre "pel seu voluntariat i educació ambiental, a més a més de la seua defensa del territori".

Des d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre volem agrair a Levante-EMV este reconeixement i també el paper d’altaveu i difusor de les nostres campanyes, accions i activitats en defensa del medi ambient realitzades a la comarca durant els darrers 25 anys. A més a més, volem compartir este premi amb tots els socis, simpatitzants, voluntaris i activistes d’AE-Agró al Camp de Morvedre, autèntics protagonistes infatigables del treball d’estudi i protecció de la natura desenvolupat per la nostra associació a la comarca.

Pam a pam, gràcies a l’esforç de totes i tots, hem aconseguit conservar i millorar el medi ambient del Camp de Morvedre i transformar este racó del País Valencià en un lloc més habitable. Així que estem satisfets per la nostra tasca. Però, volem més. Els nostres pròxims reptes seran la declaració de Sagunt com a Patrimoni de la Humanitat i la de la comarca del Camp de Morvedre com a Reserva de la Biosfera.

Des d’AE-Agró volem felicitar també a la resta de persones i entitats premiades durant la gala del XXV aniversari de Levante-EMV Camp de Morvedre, un esdeveniment que va comptar amb la presència de Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, i Juan José Moragues, delegat del Govern a la Comunitat Valenciana. A més a més, també van assistir els principals actors polítics, econòmics, socials, culturals i esportius de la comarca.

Finalment, felicitar a Levante-EMV pel XXV aniversari de la seua edició comarcal al Camp de Morvedre i desitjar-li molts més anys de vida, durant els quals esperem que siga sent l’altaveu del nostre treball en defensa del territori i dels nostres voluntariats i activitats d’educació ambiental.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda guanya el premi Iniciativa Ambiental d’Onda Cero Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles