Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a la Marjal dels Moros

Horta Nord

Visita guiada a la Marjal dels Moros

T’esperem a la platja de Puçol per a descobrir-te este meravellós aiguamoll

diumenge 19 de novembre de 2017, per  AE-Agró

DIUMENGE 19 DE NOVEMBRE: La Marjal dels Moros, aiguamoll ubicat entre els termes municipals de Sagunt i Puçol, és una joia ornitològica, un museu natural que acull anualment fins a 200 espècies diferents d’aus. Este mes de novembre, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol, amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, et convidem a visitar esta zona humida per a descobrir la seua col·lecció d’aus de la tardor.

Amb este objectiu, convocarem quatre visites guiades. Concretament els diumenges 5, 12, 19 i 26 de novembre. El punt de trobada per als participants serà la Gola de l’Estany de Puçol, on t’esperem a les 11:00 hores. L’activitat consistirà a realitzar un passeig per la Marjal dels Moros fins a les 13:30 hores, durant el qual observarem les seues aus i també parlarem de la seua flora, el seu patrimoni hidràulic i de les activitats humanes que posen en perill la conservació d’esta zona humida.

A més a més d’estes quatre visites guiades a la Marjal dels Moros, amb motiu de la campanya "Tardor a la platja de Puçol", també et convidem a participar este mes de novembre en una excursió en bici per la vereda del Camí La Mar. La cita serà este dissabte, 18 de novembre, i inclourà un divertit circuit d’habilitats en bici per als més menuts a la platja de Puçol.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Tardor de Natura a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?