Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Viu la Marjal: Excursió a peu des de La Casa Penya als camps d’arròs (...)

La Casa Penya

Viu la Marjal: Excursió a peu des de La Casa Penya als camps d’arròs de La Llosa

Places limitades, apunta’t ja!!!

dissabte 18 de novembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE: Esta tardor, a més a més de les visites guiades dels diumenges, les jornades de portes obertes d’entre setmana i les visites per a escolars, la programació de La Casa Penya inclou el "Viu la Marjal". Esta activitat, que estrenem el pròxim dissabte 18 de novembre i que serà trimestral, ens portarà a descobrir la fauna i flora dels diferents ambients naturals de la Marjal d’Almenara (saladars, arrossars, lluents, camps de conreu, senillars...).

La primera cita del "Viu la Marjal", esdeveniment organitzat per la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt, consistirà a realitzar una excursió a peu des de La Casa Penya fins als camps d’arròs de La Llosa, des d’on tornarem amb autobús al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. La ruta començarà a les 10:00 hores i durarà aproximadament tres hores, durant les quals passejarem pel Canal de Torreblanca, els Estanys d’Almenara, l’Ullal de Quartons i la partida de La Palafanga.

Per a participar en esta activitat gratuïta només has d’apuntar-te completant el formulari d’inscripció. Però, dóna’t pressa: les places són limitades i el termini per a inscriure’s finalitza el dimecres 15 de novembre. T’esperem esta tardor per a viure la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Marjal d’Almenara, de la desaparició a l’excel·lència mediambiental

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?