Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Acció-teatre contra la mala gestió de RENFE

València en Bici

Acció-teatre contra la mala gestió de RENFE

Una vegada més ens sumem al tren

divendres 17 de novembre de 2017, per  AE-Agró

DIVENDRES 17 DE NOVEMBRE: Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró ens sumem a les reivindicacions d’alcaldes, moviments socials i ciutadans de les comarques de La Foia de Bunyol i La Plana d’Utiel-Requena per a exigir a RENFE millores en la línia C-3 de rodalia. Amb este objectiu hem organitzat, amb el suport del SFF-CGT, una marxa cicloturista el dissabte 18 i el diumenge 19 de novembre i també una acció a l’Estació del Nord este divendres 17 a les 17:30 hores.

L’acció consistirà a realitzar un teatre de carrer per a denunciar la mala gestió de RENFE, que porta una política comercial nefasta que s’ha manifestat enguany en la supressió, sense previ avís, de 900 trens de rodalia del nucli de València. La causa? Doncs, una mala planificació al quedar-se sense maquinistes. Esta política comercial, a més a més, menysprea els clients que viatgem amb bicicleta, posant cada vegada més traves en els trens de Mitja Distància. Inclús en línies que donen servei a Vies Verdes o amb gran potencial social i turístic, com és el cas del tren València-Conca-Madrid.

Des de València en Bici-AE Agró vos convidem a sumar-vos a esta acció-teatre i també a la marxa cicloturista del cap de setmana. Una vegada més ens sumem al tren: Volem que RENFE done un servei coherent i de qualitat a les comarques de La Foia de Bunyol i La Plana d’Utiel-Requena!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Marxa bicitrenera en commemoració de la Via Verda d’Ulls Negres

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?