Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Marxa cicloturista en defensa de la línia C-3 de rodalia

València en Bici

Marxa cicloturista en defensa de la línia C-3 de rodalia

Una vegada més ens sumem al tren

dissabte 18 de novembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 18 I DIUMENGE 19 DE NOVEMBRE: Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró ens sumem a les reivindicacions d’alcaldes, moviments socials i ciutadans de les comarques de La Foia de Bunyol i La Plana d’Utiel-Requena per a exigir a RENFE millores en la línia C-3 de rodalia. Amb este objectiu hem organitzat, amb el suport del SFF-CGT, una marxa cicloturista el dissabte 18 i el diumenge 19 de novembre i també una acció a l’Estació del Nord el divendres 17.

Per a participar en la marxa reivindicativa, els interessats heu d’apuntar-vos i pagar els gastos de la inscripció, que cobrixen el transport amb autobús amb remolc per a bicicletes d’anada i tornada (28 euros) i l’allotjament i el desdejuni (12 euros) en l’alberg de Camporrobles. El punt d’eixida serà el carrer Sant Vicent, enfront de l’Estació de l’AVE, on t’esperem el dissabte 18 de novembre a les 8:30 hores. Des d’ací anirem a l’estació de rodalia de Requena per a realitzar una ruta en bici per la vall del Riu Magre fins a Camporrobles, on ens concentrarem per la vesprada a la Plaça d’Espanya amb els representants de l’ajuntament i el veïns d’esta localitat.

El diumenge, a les 11:00 hores, participarem en una taula redona sobre la situació d’esta línia de ferrocarril i en la qual també estaran presents l’Ajuntament de Camporrobles, el sindicat ferroviari SFF-CGT, l’Associació Valenciana d’Amics del Ferrocarril (AVAF) i tècnics convidats. Després, a les 12:30 hores, visitarem el poblat iber del Molón. Per la vesprada tornarem a Camporrobles per a regressar a València amb l’autobús.

Des de València en Bici-AE Agró vos convidem a participar en l’acció del divendres i també en la marxa cicloturista del cap de setmana. Una vegada més ens sumem al tren: Volem que RENFE done un servei coherent i de qualitat a les comarques de La Foia de Bunyol i La Plana d’Utiel-Requena!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Besos per a salvar l’amor entre la bici i el tren

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?