Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Passeig en bici a la platja de Puçol

Horta Nord

Passeig en bici a la platja de Puçol

Activitat familiar que inclou un divertit circuit d’habilitats per als més menuts

dissabte 18 de novembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE: Amb motiu de la campanya "Tardor a la platja de Puçol", iniciativa impulsada pel col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament d’esta localitat amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, et convidem a participar este dissabte, 18 de novembre, en un passeig en bici a la platja de Puçol.

L’activitat començarà a les 11:00 hores a l’Institut d’Ensenyament Secundari del municipi, des d’on pedalejarem després per la vereda del Camí La Mar a través de l’Horta fins a la platja de Puçol. Concretament, fins a la Plaça de la Rosa dels Vents, on es celebrarà un divertit circuit d’habilitats ciclistes per als més menuts. Si tens qualsevol dubte, envia un correu als companys de l’Aula de la Bici, que són els encarregats d’esta convocatòria familiar i gratuïta: info@auladelabici.org.

A més a més, et recordem que este diumenge 19 de novembre i també el 26 repetim visita a la Marjal dels Moros amb motiu de la campanya "Tardor a la platja de Puçol". T’esperem per a descobrir-te este meravellós aiguamoll i la seua espectacular col·lecció d’aus de la tardor!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Dia del Medi Ambient a la platja de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?