Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Innovació per a la sostenibilitat: Què és i per què parlem d’ella?

Custòdia del Territori

Innovació per a la sostenibilitat: Què és i per què parlem d’ella?

La custòdia del Tancat de la Pipa com a estratègia d’actuació per a la sostenibilitat

dimarts 21 de novembre de 2017, per  AE-Agró

DIMARTS 21 DE NOVEMBRE: El Pacte Local per la Innovació (PLI) de la ciutat de València organitza el pròxim dimarts, 21 de novembre, una jornada per a fomentar la innovació per a la sostenibilitat entre les entitats públiques i privades del Cap i Casal. La cita serà a Las Naves, de 10:00 a 13:00 hores, i està oberta a persones provinents d’organitzacions que pertanyen al PLI, públic en general, universitats, societat civil organitzada, responsables polítics i càrrecs electes dels àmbits autonòmic i municipal, empreses privades i startups.

La jornada "Innovació per a la sostenibilitat: Què és i per què parlem d’ella?" comptarà amb la participació d’Acció Ecologista-Agró. Concretament de la nostra companya Lucía Moreno, que descriurà l’experiència de la custòdia del territori del Tancat de la Pipa com a estratègia d’actuació per a la sostenibilitat. A més a més, intervindran Berto Jaramillo, regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de València; Fernando Prieto, Doctor en Ecologia per la Universitat Politècnica de Madrid i fundador de l’Observatori de la Sostenibilitat; I Agustín Pons, responsable de l’Àrea de Sostenibilitat CMPlastik.

Des d’AE-Agró et convidem a assistir a esta convocatòria sobre la innovació per a la sostenibilitat, concepte que es referix als processos de producció, comercialització i d’organització del treball, en el seu sentit més ampli, que tracten de ser respectuosos amb el territori i que busquen un equilibri entre la part productiva i la part ambiental. Esta jornada és una cita prèvia al Conama Local València 2017, el congrés especialitzat més emblemàtic sobre medi ambient d’Espanya, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de novembre en Las Naves.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Pipa participa en la plataforma "LIFE WATER-Un Riu, múltiples interessos"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?