Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Ruta teatralitzada: Saps com fer un aeroport d’abelles?

Horta Nord

Ruta teatralitzada: Saps com fer un aeroport d’abelles?

T’esperem a La Costera de Puçol amb els companys de Calderona Viva!!!

dissabte 23 de desembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 23 DE DESEMBRE: Amb motiu de la campanya d’activitats "Tardor de Natura a La Costera", Calderona Viva torna al paratge natural municipal de Puçol (Horta Nord, València) per a representar l’espectacle familiar Saps com fer un aeroport d’abelles? Esta activitat, organitzada per Acció Ecologista-Agró amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà finalment el pròxim dissabte, 23 de desembre, quan t’esperem en esta muntanyeta de la Serra Calderona per a gaudir d’una jornada nadalenca amb Benito Milhomes, obrer i pensador, i Amaia, la reina de les abelles de La Costera.

Si vols descobrir com fer i què és un aeroport d’abelles, apunta’t ja a esta nova ruta teatralitzada de Calderona Viva al paratge natural municipal de Puçol. Per a participar només has d’enviar un correu electrònic a info@calderonaviva.com. Però dóna’t pressa, perquè les places són limitades. El punt de trobada serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics Polvorins de Riotinto), on hem quedat a les 11:00 hores. T’esperem per a compartir una jornada nadalenca de teatre i natura per a tota la família!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Natura entre marjal i muntanya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?