Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació extra de flora dunar a la platja de Corinto

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació extra de flora dunar a la platja de Corinto

Ajuda’ns a consolidar el nou muntanyar de la Gola de Quartell!!!

dissabte 16 de desembre de 2017, per  AE-Agró

DISSABTE 16 DE DESEMBRE: La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, acomiada la tardor amb una plantació extra de flora dunar. Després de realitzar les dues plantacions programades per a la tardor convoquem una tercera jornada de voluntariat per a pintar de verd la platja de Corinto.

L’objectiu d’esta actuació mediambiental, programada per al dissabte 16 de desembre, és consolidar junt a la Gola de Quartell un nou muntanyar, nom que reben les dunes en este racó del litoral valencià. Com? Doncs, augmentant la seua biodiversitat plantant lliris de mar (Pancratium maritimum), herba dels conills (Lotus creticus), grama marina (Elymus farctus), efedres (Ephedra distachya), cards marins (Eryngium maritimum)...

El punt de trobada per als voluntaris serà La Casa Penya, on t’esperem a les 10:30 hores. Així que ja saps: si vols ajudar-nos a pintar de verd este nou muntanyar, participa en esta plantació dunar de la Colla Verda. Per a fer-ho, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonar pels matins al 960 263 617. T’esperem a la platja!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda neteja la platja d’Almardà

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?