Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Hivern de natura a La Casa Penya

La Casa Penya

Hivern de natura a La Casa Penya

Vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara

dimarts 9 de gener de 2018, per  AE-Agró

La Casa Penya arranca 2018 amb activitats per a tot tipus de públic. El centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara obrirà les seues portes en hivern de dimecres a diumenge per a rebre centres educatius, realitzar visites guiades i celebrar el Dia Mundial de les Zones Humides, esdeveniment programat per al dissabte 3 de febrer. Concretament, durant els mesos de gener, febrer i març, la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró programarà amb l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) sis visites guiades en diumenge, a més a més de les jornades de portes obertes dels dijous, les visites per a grups dels divendres i les dels dimecres per a escolars.

La programació hivernal de La Casa Penya arranca este diumenge, 14 de gener, amb la primera de les sis visites guiades que la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró ha programat per als mesos de gener, febrer i març al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. L’activitat començarà a les 11:00 hores i conclourà a les 13:30 hores. A més a més de visitar La Casa Penya, també passejarem per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la Marjal d’Almardà.

Si no pots vindre este diumenge a La Casa Penya, no et preocupes perquè repetirem esta activitat cinc vegades més durant els tres primers mesos de l’any. Concretament el 28 de gener, l’11 i el 25 de febrer i l’11 i el 25 de març. Amb este servei continu de visites guiades, per a les quals no cal inscripció prèvia, volem que descobrisques este centre mediambiental i el seu meravellós entorn natural.

A més a més de descobrir La Casa Penya, també volem que visques la marjal. Per això, el dissabte 3 de febrer, et convidem a participar en el Dia Mundial de les Zones Humides. Enguany celebrarem este esdeveniment amb una jornada de restauració ambiental a les Torberes d’Almardà, on realitzarem una plantació d’arbres de ribera.

El calendari d’activitats de La Casa Penya per a este hivern també inclou la possibilitat de visitar el centre entre setmana. Concretament els dijous i els divendres de gener, febrer i març. Els dijous, d’11:00 a 13:00 hores, amb jornades de portes obertes. I els divendres concertant de mode gratuït una visita per a grups d’11:00 a 12:30 hores. La resta de dies també poden vindre grups, però sota pagament.

Finalment destacar que, a més a més de totes estes convocatòries, La Casa Penya oferix este curs la possibilitat de realitzar visites escolars els dimecres. Esta activitat, dirigida a alumnes de primària i secundària, serà gratuïta fins a esgotar l’oferta. Així que et recomanem que reserves ja la visita amb el teu col·legi o institut al centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà.

Des d’AE-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) esperem que vos resulte interessant el programa d’activitats que hem dissenyat per als pròxims mesos a La Casa Penya. Amb ell volem apropar la marjal al màxim nombre possible de persones, ja siguen veïns de la zona, turistes, curiosos, amants de la natura o escolars. Si vols rebre més informació, concertar una visita o necessites realitzar qualsevol altra consulta, pots enviar un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefonar al 960 263 617. T’esperem a la marjal per a compartir un hivern de natura. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya seduïx a veïns i turistes d’Almardà

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?