Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Portal de Transparència > Informació institucional, organitzativa i de planificació > Comissió Permanent > Acta reunió desembre 2017

Comissió Permanent

Acta reunió desembre 2017

divendres 12 de gener de 2018, per  AE-Agró

Reunida la Comissió Permanent d’Acció Ecologista-Agró a la Casa Verda de València, el dimecres 20 de desembre de 2017, amb la presència d’Eva Tudela (La Ribera) com a presidenta, Alberto Maravall (València en Bici) com a secretari, Quique Meseguer (Comissió Forestal) com a tresorer i Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua) com a vocal. Disculpen assistència Alicia Moreno (Camp de Morvedre), Marcos Pla (Comissió de Participació) i Celia Tello (Comissió Jurídica) com a vocals. S’aprova l’acta de la reunió de novembre i es tracten els següents temes:

Servidor i pàgina web d’AE-Agró

Cal actualitzar el contracte del servidor on està allotjada la pàgina web d’Acció Ecologista-Agró, ja que estem superant la capacitat contractada. S’acorda que Alberto Maravall, secretari de l’associació i vocal de València en Bici-Acció Ecologista Agró, contacte amb el proveïdor Nodo50 per a regularitzar la situació.

A més a més, també es recorda els membres de la Comissió Permanent que el 17 de gener, dimecres, es celebrarà el següent taller per a la renovació de la pàgina web de l’organització.

XV Congrés ibèric "La Bicicleta i la Ciutat"

Respecte al XV Congrés ibèric "La Bicicleta i la Ciutat", que en 2018 es celebrarà a València i que serà organitzat per València en Bici-AE Agró, destacar que ja tenim nom de la marca i logo: València Ciutat Amable. A més a més l’Ajuntament del Cap i Casal ens ha facilitat nous contactes per a l’organització de l’esdeveniment i actualment s’estan buscant patrocinadors i entitats que vulguen col·laborar.

Assemblea General de 2018

L’Assemblea General de 2018 d’AE-Agró serà el dissabte 24 de febrer, motiu pel qual es proposa realitzar una reunió preparatòria el 10 de gener, dimecres, data que coincidirà amb la següent reunió de la Comissió Permanent. Entre altres temes, es vol plantejar en l’Assemblea la possibilitat de fer un llibre amb els 30 anys d’història de l’associació i buscar socis i sòcies que vulguen col·laborar. També es vol parlar amb el dissenyador Dani Nebot, autor del logo d’AE-Agró, per a vore si es vol implicar en esta idea i per a modificar la imatge de l’organització.

Reunió amb la Conselleria de Medi Ambient sobre La Mola de Paterna

El divendres 1 de desembre AE-Agró i altres entitats es van reunir amb la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a parlar de la protecció de La Mola de Paterna, espai forestal-periurbà on es volia instal·lar el megacentre comercial Puerto Mediterráneo. La idea és protegir La Mola i també part del Barranc del Poio i el llit antic del Riu Túria al seu pas per Mislata.

A més a més, també es va parlar durant esta reunió del conflicte que tenim obert amb Lafarge-Holcim per les pedreres de Sagunt i dels SuDS (Sistemes urbans de Drenatge Sostenible) alternatius a l’Assarb de l’Horta de Godella i Rocafort.

Community manager

La Comissió Permanent planteja que actualment pot resultar més prioritària la contractació d’una persona de reforç per a l’oficina de la Casa Verda que un community manager. Quique Meseguer, tresorer de l’associació i vocal de la Comissió Forestal, es compromet a analitzar els comptes i pressupostos de l’organització per a vore la viabilitat econòmica d’esta possible nova contractació.

Proposta de projecte de bioconstrucció amb la palla de l’arròs

Amb motiu del Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera, iniciativa impulsada per AE-Agró i L’Aixada com Eixida, diferents col·lectius d’AE-Agró han rebut una proposta de la mateixa persona per a participar en un nou projecte de bioconstrucció amb la palla de l’arròs. La idea sembla interessant, però cal acordar encara quin tipus de suport oferirem a esta iniciativa.

*Esta acta va ser aprovada per la Comissió Permanent d’AE-Agró en la seua reunió mensual, celebrada a la Casa Verda de València el dimecres 10 de gener de 2018, amb la presència d’Eva Tudela (La Ribera) com a presidenta, Alberto Maravall (València en Bici) com a secretari i Quique Meseguer (Comissió Forestal) com a tresorer. Disculpen assistència Alicia Moreno (Camp de Morvedre), Marcos Pla (Comissió de Participació), Cristina Navarro (Comissió de l’Aigua) i Celia Tello (Comissió Jurídica) com a vocals.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Acta reunió novembre 2017

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?