Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros

Pam a pam

Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros

Socarrats per la gestió, cremats amb l’administració!!! Volem aigua per a la marjal!!!

dissabte 3 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 3 DE FEBRER: Amb motiu del Dia Mundial de les Zones Humides, Acció Ecologista-Agró, amb el suport de SEO/BirdLife i la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), convoca una visita reivindicativa a la Marjal dels Moros. Este aiguamoll, que el foc va cremar durant la primera setmana de gener, necessita aigua de qualitat i en quantitat per a evitar nous incendis i assegurar la seua recuperació. Però, com la majoria de zones humides valencianes, la Marjal dels Moros no té assignat un cabal ecològic mínim d’aigua i la seua gestió per part de les administracions deixa molt que desitjar.

Així que el pròxim dissabte, 3 de febrer, t’esperem a les 11:00 hores al Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) per a exigir a la Generalitat Valenciana, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), la Direcció General de Costes i els ajuntament de Sagunt i Puçol aigua per a la Marjal dels Moros. Si pots, vine amb un poal, una garrafa o una botella per a denunciar i escenificar la manca de cabal ecològic.

Durant esta visita reivindicativa passejarem per la marjal per a comprovar com les zones que estaven inundades no es van cremar durant l’incendi i també aprofitarem per a plantar algun lliri groc (Iris pseudacorus) i asprella. Si estàs socarrat amb la deficient gestió d’este xicotet però meravellós aiguamoll i, com nosaltres, estàs cremat amb les administracions responsables de tanta desídia, participa en esta acció convocada amb motiu del Dia Mundial de les Zones Humides. Ajuda’ns a demanar aigua per a la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : AE-Agró reivindica la protecció de la Marjal del Puig amb motiu del Dia Mundial de les Zones Humides

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?