Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial de les Zones Humides al Tancat de la Pipa

Custòdia del Territori

Dia Mundial de les Zones Humides al Tancat de la Pipa

Aiguamolls per a un futur urbà sostenible

diumenge 18 de febrer de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 18 DE FEBRER: Les zones humides són uns ecosistemes molt valuosos i fràgils que cal conservar per a preservar la gran biodiversitat de fauna i flora que alberguen. Però, també cal conservar-los pel serveis ecosistèmics que ens aporten i que resulten fonamentals per a la vida humana. Aiguamolls com el Parc Natural de l’Albufera de València són claus per a regular el clima, depurar les aigües, produir aliments i matèries primeres, millorar la qualitat de l’aire, gaudir i aprendre de la natura...

Així que els habitants de la ciutat de València i de la resta de poblacions del parc natural tenen molta sort per comptar amb esta zona humida periurbana i poder beneficiar-se dels seus serveis ambientals. Però, com a ciutadans, també tenen una gran responsabilitat per a millorar l’estat de conservació de l’Albufera i, per tant, els seus serveis. Perquè els aiguamolls són imprescindibles per a poder desenvolupar un futur urbà sostenible, tal i com destaca la convocatòria d’enguany de la celebració del Dia Mundial de les Zones Humides al Tancat de la Pipa.

Esta cita, organitzada per Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife, serà finalment el diumenge 18 de febrer, ja que el 4 de febrer s’hagué d’ajornar per la pluja. L’activitat, que compta amb la col·laboració del Servei Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) i la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, arrancarà al Port del Saler, des d’on eixiran barques a les 10:00, les 10:30 i les 11:00 hores en direcció al Tancat de la Pipa, on es realitzarà després una visita guiada per esta zona humida artificial.

Per a accedir al Port del Saler, vos recomanem que agafeu el transport públic. Concretament la línia 25 de l’EMT. Si veniu en bus o en bicicleta, tindreu un regal per cortesia de l’Ajuntament de València. Si vols participar en esta jornada de natura i marjal no t’oblides que t’has d’apuntar enviant un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Però, dóna’t pressa, perquè les places són limitades!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Pipa, protagonista de "L’Albufera de les Aus"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles