Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Sueca-Muntanyeta dels Sants > Sobre les mesures de pacificació del trànsit a la CV-500

Muntanyeta dels Sants

Sobre les mesures de pacificació del trànsit a la CV-500

Resposta a les crítiques del PP del Perellonet

dimarts 6 de març de 2018, per  AE-Agró

El col·lectiu de la Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró no pot quedar indiferent davant l’article publicat el passat 29 de gener pel Partit Popular del Perelló. En este escrit els populars exigien la reconversió de la CV-500, també coneguda com l’autovia del Saler, i demanaven un transport públic per als veïns. Segons critica el PP del Perelló, la situació ara és pitjor que abans d’aplicar les mesures per a pacificar el trànsit en esta carretera, que travessa el Parc Natural de l’Albufera de nord a sud. I, durant l’estiu, afirmen que la CV-500 es convertirà en una trampa. Però, com ho poden saber, si encara no hem arribat ni a Pasqua per a poder tindre un mínim de coneixement de com repercutix la pacificació en el trànsit?

El Partit Popular del Perelló fa referència en el seu escrit a la línia contínua de la carretera, que no recordem que en el Perellonet haja sigut en cap moment discontinua. Si ho diuen pel tram de les comportes del Perellonet a la rotonda del Saler, hem comprovat que es tarda poc més d’un minut més que abans. Per eixe motiu és poc creïble que els turistes deixen d’anar al Perelló.

Pel que respecta a la petició de transport públic, estem totalment d’acord que l’autobús de València (EMT) ha d’arribar al Perelló. Però, siga dit de pas, la gent que va amb transport públic ha de disposar de passos de vianants per a garantir la seua seguretat.

Amb l’anterior velocitat la Universitat de València (UV) realitzà un estudi en la CV-500 des de València fins a la Gola del Perellonet respecte als atropellaments de fauna en esta carretera que travessa el Parc Natural de l’Albufera de nord a sud. El resultat va ser de 1.646 animals morts en només 14 mesos. Estem segurs que amb el canvi de velocitat actual el número s’haurà reduït. També estem convençuts que per als ciclistes, corredors, tractoristes, vianants i altres usuaris este vial és molt més segur ara.

Pel que respecta a la reducció de velocitat en el tram del Saler, cal recordar les molèsties pel soroll dels cotxes que durant tants anys han patit els seus veïns. A nosaltres també ens preocupen les persones, la seua seguretat i la seua qualitat de vida, i pensem que els turistes continuaran gaudint de l’entorn incomparable del Perelló, el Perellonet i el Saler després de la pacificació del trànsit en la CV-500.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Volem un pont, no un "florero"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?