Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Els Capvespres de la Pipa: El fangueig

Custòdia del Territori

Els Capvespres de la Pipa: El fangueig

T’esperem al Parc Natural de l’Albufera per a contemplar este espectacle únic!!!

dimecres 14 de març de 2018, per  AE-Agró

DIMECRES 14 DE MARÇ: Amb la finalització de l’hivern i l’arribada de la primavera els tancats d’arròs del Parc Natural de l’Albufera de València baixen el nivell de l’aigua i s’omplin de vida amb la tasca agrícola del fangueig: Centenars d’aus es concentren ara en els tancats i perseguixen els tractors a la recerca d’aliment mentres es realitza el fangueig de l’arrossar.

Si vols contemplar este espectacle únic, et convidem a participar en la propera cita dels Capvespres de la Pipa, que serà el pròxim dimecres, 14 de març. El punt de trobada serà el Tancat de la Sardina, que es troba ubicat just al costat del Tancat de la Pipa, àrea de reserva de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) custodiada per Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife.

Per a participar en esta activitat, que arrancarà a les 17:00 hores i que conclourà amb el màgic capvespre de l’Albufera, només has d’enviar un correu electrònic a visitas@tancatdelapipa.net. Però, dóna’t presa perquè les places són limitades. T’esperem al Tancat de la Pipa per a parlar d’arròs, aus i conservació!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Capvespre de palla i fum a l’Albufera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?