Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Casa Verda: Jornada de portes obertes per a nous voluntaris i (...)

Pam a pam

Casa Verda: Jornada de portes obertes per a nous voluntaris i activistes

T’esperem per a assessorar-te sobre com col·laborar en la defensa del medi ambient

divendres 23 de març de 2018, per  AE-Agró

DIVENDRES 23 DE MARÇ: La Casa Verda, la seu d’Acció Ecologista-Agró a la ciutat de València, torna a obrir les seues portes per a rebre nous voluntaris i activistes que vulguen protegir, pam a pam, la nostra natura. L’objectiu d’esta trobada mensual és explicar els valors, l’estil i les activitats que desenvolupa AE-Agró i així assessorar-te sobre com pots col·laborar en l’estudi, la defensa i la conservació del nostre territori. Este mes la cita serà el divendres 23 de març, de 18:30 a 20:30 hores.

La Casa Verda està al Barri del Carme. Concretament en el número 15 del carrer Portal de Valldigna. T’esperem per a mostrar-te com pots ajudar en la defensa del nostre medi ambient. I recorda que també pots aprofitar esta jornada per a adquirir algun dels productes d’AE-Agró i ajudar-nos així al manteniment econòmic de l’organització.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Voluntariat universitari i pràctiques d’empresa en AE-Agró

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?