Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Morvedre > Notícies > AE-Agró, Premi Palleter 2018

Camp de Morvedre

AE-Agró, Premi Palleter 2018

Gràcies a esta comissió fallera del Port de Sagunt per reconéixer amb este guardó el nostre treball pam a pam en defensa de la natura del Camp de Morvedre

divendres 16 de març de 2018, per  AE-Agró

El passat dissabte, 10 de març, l’Associació Cultural Falla El Palleter del Port de Sagunt lliurava els seus premis anuals, amb els quals reconeix el treball d’associacions o persones que treballen o lluiten en defensa d’una causa justa en benefici de la societat. I en esta edició l’entitat guardonada amb el Premi Palleter va ser el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre per "per crear un entorn més saludable i habitable per a tots els éssers vius tant de Sagunt com de la Comunitat Valenciana". Des d’AE-Agró Camp de Morvedre volem agrair a esta comissió fallera este guardó i compartir-lo amb tots els socis, activistes i voluntaris que treballeu pam a pam per a estudiar, defensar i conservar la nostra natura.

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre ha sigut guardonat amb el Premi Palleter 2018 que anualment lliura esta comissió fallera del Port de Sagunt. Amb ell, l’Associació Cultural Falla El Palleter reconeix el treball d’entitats o persones que lluiten en defensa d’una causa justa en benefici de la societat. La comissió va anunciar el passat 2 de febrer el nom de l’entitat premiada, en este cas AE-Agró Camp de Morvedre, que va rebre el guardó el passat dissabte, 10 de març, en un acte celebrat en la carpa de la falla El Palleter.

Esta comissió premia a AE-Agró per ser "una associació amb més de 30 anys d’història en els quals no solament s’ha preocupat pel Medi Ambient de la Comunitat Valenciana sinó que, a més a més, duen a terme diverses accions per a defensar i millorar el nostre entorn natural, amb gran implicació en la nostra ciutat". Des del Palleter, també destaquen de la nostra entitat que hem sigut capaços de "crear un entorn més saludable i habitable per a tots els éssers vius tant de Sagunt com de la Comunitat Valenciana".

Els premis de la falla El Palleter es van crear en 2002 i durant la gala també es van donar a conéixer els guanyadors del concurs de escaparatisme, del Premi Juan Belmonte de falles escolars i els Palleter d’Or als fallers amb 25 anys en esta comissió. L’acte el van presidir les Falleres Majors del Palleter, Mónica Torres i Ruth Martín, i els seus respectius presidents, Carles Díaz i Borja Martínez.

Des d’AE-Agró volem agrair a esta comissió fallera el guardó i compartir-lo amb tots els socis, activistes i voluntaris que treballeu pam a pam per a conservar i protegir la nostra natura. Un treball que recentment també va ser premiat pel periòdic Levante-EMV, amb motiu de la XXV aniversari de l’edició comarcal d’este diari al Camp de Morvedre, i que en 2013 va ser reconegut pel Periódico de Aquí amb el guardó Iniciativa Ambiental.

Altres premis que ha rebut AE-Agró al Camp de Morvedre durant els darrers anys han sigut els d’Iniciativa Ambiental 2012 d’Onda Cero Sagunt i l’Amanita Caesarea 2011 del Centre d’Estudis del Camp de Morvedre. Concretament, pel treball de la Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental que tenim amb l’Ajuntament de Sagunt. A més a més, en 2010, "La Vall de Segó, Com Ara Sempre", plataforma cívica impulsada per AE-Agró, també va rebre l’Amanita Caesarea per la seua lluita contra la pedrera del Codoval.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda guanya el premi Iniciativa Ambiental d’Onda Cero Sagunt

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?