Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > La bici i el patinet es consoliden com els millors vehicles per a (...)

València en Bici

La bici i el patinet es consoliden com els millors vehicles per a moure’s en Falles

Celebrem l’avanç en l’ús dels vehicles de mobilitat sostenible

dimecres 21 de març de 2018, per  AE-Agró

Vore com la bicicleta i altres vehicles com els patinets s’incorporen amb total normalitat i sense incidents ressenyables en el dia a dia dels valencians i en esdeveniments de la magnitud de les Falles és un motiu de satisfacció. En este sentit, des de València en Bici-Acció Ecologista Agró, volem destacar la correcció pràcticament generalitzada que han demostrat les persones que s’han desplaçat amb vehicles sostenibles i que han demostrat com el seu ús racional és respectuós i totalment compatible amb cites massives. Este és el cas de les mascletades i els castells, zones d’especial afluència on els usuaris s’han baixat habitualment dels seus vehicles i s’han desplaçat a peu tal i com marca la normativa municipal.

Per estos motius, des de València en Bici-Acció Ecologista Agró aprofitem per a reclamar que, de cara a poder disfrutar l’any que ve d’unes Falles més segures, l’Ajuntament de València incloga en el seu ban de 2019 l’obligació de preservar oberts tots els carrils bici de la ciutat, garantint i premiant així la possibilitat de desplaçar-se de manera sostenible. D’esta manera, a més a més, es contribuiria a evitar l’estacionament i circulació il·lícita de cotxes i motos per voreres i espais de vianants que desgraciadament enguany hem tornat a patir durant les Falles.

Esta situació no sols suposa una burla a la Policia Local i els seus agents, que considerem que haurien d’actuar d’una vegada per sempre amb total rotunditat per a frenar estos infractors, sinó que és d’extrema gravetat. En primer lloc, per l’alarma que suposava vore cotxes o motos circulant amb total impunitat en estos espais en plena alerta terrorista i, especialment també, per l’obstacle i l’amenaça real que suposen per a les persones més dèbils, ja siguen xiquets, majors o amb mobilitat reduïda.

En qualsevol cas València amb Bici-AE Agró celebra la millora percebuda durant les Falles de 2018 en l’ús dels vehicles de mobilitat sostenible. Esperem que, com succeïx després de la cremà, sobre les cendres d’estes exitoses Falles que acaben de finalitzar la ciutat treballe ja perquè en les pròximes la mobilitat sostenible amb bicicleta i altres vehicles es consolide encara més.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Reunió amb l’Ajuntament de València per a proposar solucions per al viacrucis del carrer Eivissa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?