Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Primavera de marjal, teatre i natura a La Casa Penya

La Casa Penya

Primavera de marjal, teatre i natura a La Casa Penya

Vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

dimecres 11 d’abril de 2018, per  AE-Agró

Esta primavera, Acció Ecologista-Agró et convida a descobrir La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), AE-Agró obrirà La Casa Penya tots els diumenges per a realitzar visites guiades. A més a més, també anem a celebrar tres jornades especials per a viure la marjal d’una manera diferent. La primera serà el dissabte 26 de maig i la dedicarem a l’agricultura i la marjal. La següent, convocada per al diumenge 27 de maig, serà una ruta teatralitzada amb Calderona Viva. I el dissabte 2 de juny tindrem un matí de contacontes infantil amb La Niña Cristal. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

La Casa Penya t’espera esta primavera amb un calendari d’activitats per a tots els públics. En abril, maig i juny podràs visitar el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara tots els diumenges, d’11:00 a 13:30 hores. I, a més a més, també et convidem a compartir amb la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró tres jornades especials per a descobrir i conéixer els tresors naturals de la marjal.

La primera d’estes tres convocatòries serà el dissabte 26 de maig. Eixe dia organitzarem una activitat dedicada a l’agricultura en zones humides litorals. Al dia següent, el diumenge 27 de maig, Calderona Viva realitzarà una ruta teatralitzada per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre que AE-Agró custodia junt a La Casa Penya. I el dissabte 2 de juny, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, rebrem la visita de La Niña Cristal i el seu espectacle familiar de contacontes infantil.

Paga la pena destacar que esta primavera ja hem programat una jornada especial a La Casa Penya. La cita va ser el diumenge de Pasqua, 1 d’abril, quan més de 80 persones van participar en l’Operació Samaruc de Kyrios Educación, un joc infantil sobre espècies ibèriques amenaçades inspirat en les aventures de Félix Rodríguez de la Fuente.

A més a més de totes estes activitats per als caps de setmana, també t’oferim la possibilitat de vindre a La Casa Penya els dijous i els divendres pels matins, quan pots concertar visites per a grups. I els dimecres estem oberts per a centres educatius de tot tipus, ja siguen d’ensenyament primari, secundari o especial, fins a esgotar l’oferta de dies. Així que si vols vindre amb la teua classe, et recomanem que reserves ja perquè el curs s’acaba i no ens queda pràcticament cap dimecres lliure.

Des d’AE-Agró esperem que vos resulte interessant el programa d’activitats que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), hem dissenyat per als pròxims mesos a La Casa Penya. Amb ell volem apropar la marjal al màxim nombre possible de persones, ja siguen veïns de la zona, turistes, curiosos, amants de la natura o escolars. Si vols rebre més informació, concertar una visita o necessites realitzar qualsevol altra consulta, pots enviar un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefonar al 960 263 617. T’esperem per a compartir una primavera de natura, teatre i marjal. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Casa Penya obrirà tots els diumenges

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?