Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació de lliris grocs a la Marjal dels Moros

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació de lliris grocs a la Marjal dels Moros

Vine i ajuda’ns a recuperar este xicotet però valuós aiguamoll!!!

dissabte 21 d’abril de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 21 D’ABRIL: Com les aus migradores, la Colla Verda sempre torna a la Marjal dels Moros. Enguany ho farà esta primavera, quan el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró et convida a participar en tres activitats. La primera cita serà este dissabte, 21 d’abril, i consistirà a embellir este xicotet però valuós aiguamoll amb una plantació de lliris grocs (Iris pseudacorus). Concretament a la zona del Grau Vell, que va ser un dels indrets més afectats per l’incendi que va cremar pràcticament tota la marjal el passat 4 de gener.

La següent convocatòria serà una jornada de restauració ambiental, programada per al dissabte 12 de maig. I el dissabte 9 de juny et convidem a participar en un cens d’aus. Amb estes tres activitats, que començaran a les 10:30 hores, la Colla Verda vol posar el seu granet d’arena en la recuperació de la Marjal dels Moros després de l’incendi. I, especialment, fer partícip a la ciutadania d’este repte.

Si vols ajudar-nos a recuperar els valors naturals de la marjal, només has de contactar amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró enviant un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com o telefonant pels matins al 960 263 617. Així que ja saps, este dissabte t’esperem a les 10:30 hores al Grau Vell per a embellir la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Colla Verda tanca el curs 2016-17 netejant la platja de la Marjal dels Moros

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?