Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Taller infantil sobre residus a La Costera de Puçol

Horta Nord

Taller infantil sobre residus a La Costera de Puçol

Evita, reduïx, reutilitza i recicla amb Kyrios Educación!!!

diumenge 22 d’abril de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 22 D’ABRIL: Esta primavera el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a descobrir el Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol (Horta Nord, València) amb activitats per a tot tipus de públics. Per exemple, el taller infantil sobre residus que tenim programat per al pròxim diumenge 22 d’abril amb Kyrios Educación en esta muntanyeta de la Serra Calderona.

En què consistix? Doncs, és una dinàmica educativa per a ensenyar als menuts, i també als no tan menuts, a evitar, reduir, reutilitzar i reciclar els envasos. I ho farem d’una manera divertida. Concretament, amb una versió adaptada del tradicional joc del mocador, que substituirem per una col·lecció de "fem" (tetra briks, botelles de plàstic, piles, cartró, vidre i envasos de tota classe).

Per a participar en esta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, no cal inscripció prèvia. El punt de trobada serà l’Aula Natura de La Costera (antics Polvorins de Riotinto), on hem quedat a les 11:00 hores. Si necessites més informació o vols realitzar qualsevol tipus de consulta sobre este taller infantil, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Jornada de viverisme forestal a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?