Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > L’Horta Nord > Activitats > Teatre i reciclatge infantil a La Costera de Puçol

Horta Nord

Teatre i reciclatge infantil a La Costera de Puçol

Arranca una primavera carregada d’activitats en esta muntanyeta de la Serra Calderona

dilluns 23 d’abril de 2018, per  AE-Agró

Este mes d’abril, Acció Ecologista-Agró Horta Nord ha organitzat dues activitats a La Costera, paratge natural municipal que custodiem des de 2011 amb l’Ajuntament de Puçol. La primera va ser el diumenge 15 d’abril, quan Calderona Viva va representar la seua ruta teatralitzada Saps com fer un aeroport d’abelles? I el passat diumenge, 22 d’abril, ens va visitar Kyrios Educación amb el seu taller infantil Evita, reduïx, reutilitza i recicla. Amb estes dues activitats arranca una primavera carregada de natura a La Costera. La pròxima cita serà el dissabte 5 de maig, quan et convidem a descobrir les aus d’esta muntanyeta de la Serra Calderona amb els companys de la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO).

El passat diumenge 15 d’abril va arrancar la programació primaveral de La Costera de Puçol (Horta Nord, València) amb l’espectacle familiar Saps com fer un aeroport d’abelles? Esta ruta teatralitzada de Calderona Viva va congregar en este paratge natural municipal a més de 40 persones, que van descobrir amb Benito Milhomes, obrer i pensador, i Amaia, la reina de les abelles de La Costera, la importància de conservar els nostres espais forestals.

I el passat diumenge, 22 d’abril, Dia Mundial de la Terra, La Costera va tornar a obrir les seues portes amb motiu de la segona activitat primaveral programada per Acció Ecologista-Agró. La cita va ser amb Kyrios Educación, que va realitzar un taller infantil sobre residus. Esta dinàmica educativa va reunir a una desena de participants que, amb divertits jocs i cançons, van aprendre a evitar, reduir, reutilitzar i reciclar envasos.

La pròxima activitat que AE-Agró organitzarà amb l’Ajuntament de Puçol en esta muntanyeta de la Serra Calderona serà el dissabte 5 de maig. Eixe dia, amb la col·laboració dels companys de la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), et convidem a observar, classificar i aprendre les diferents espècies d’ocells que podem trobar en este paratge natural municipal, que custodiem des de 2011.

Però, la següent activitat d’AE-Agró Horta Nord serà abans. Concretament este dissabte, 28 d’abril, quan tenim una plantació de flora dunar a la platja de Puçol amb la Falla Camí La Mar i el club de submarinisme Trotafons. La cita, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i el Servei Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València, començarà a les 10:00 hores. Vine i i ajuda’ns a protegir esta racó del nostre litoral!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Astronomia i "crims en la natura" a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles