Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornades de reflexió "Desurbanització i restauració del paisatge"

Pam a pam

Jornades de reflexió "Desurbanització i restauració del paisatge"

Taller teoricopràctic aplicat al cas de la ZAL del Port de València i l’Horta de La Punta

dijous 17 de maig de 2018, per  AE-Agró

DIMECRES 16 DE MAIG: Este mes de maig la plataforma "Horta és Futur, No a la ZAL", entitat en la qual participa Acció Ecologista-Agró, organitza les jornades de reflexió "Hi ha alternatives: Desurbanització i restauració del paisatge per un nou model territorial". Esta cita, convocada amb motiu de la campanya "Aturem la ZAL, Recuperem la Punta", serà el dimecres 16 de maig, quan tindrem una exposició de projectes i exemples de desurbanització, i el dijous 17 de maig, quan es realitzarà un taller teoricopràctic sobre desurbanització i recuperació del paisatge, aplicat al cas de la ZAL (Zona d’Actuació Logística) del Port de València i l’Horta de La Punta.

El taller teoricopràctic es realitzarà, de 9:30 a 18:00 hores, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València (UPV). L’impartiran Àgata Colomer, geògrafa i directora del LIFE "Desurbanització i Restauració de la Pletera", i Martí Franch, arquitecte del paisatge, enginyer agrícola i responsable de la restauració del paratge Tudela-Culip al Parc Natural de Creus. A més a més, també intervindran persones locals coneixedores del territori de La Punta i companys de la plataforma "Horta és Futur, No a la ZAL".

Per a participar en este taller cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Si vols apuntar-te, envia un correu electrònic a recuperemlapunta@gmail.com. Amb estes jornades volem repensar col·lectivament La Punta des de l’estratègia de la desurbanització i la seua recuperació verda. I imaginar entre tots este espai d’oportunitats de la mà de persones locals i convidats que ja han tractat estos temes. Així volem consolidar una eina per a facilitar un debat positiu i possible d’estes alternatives sobre el territori, front a l’urbanisme hegemònic i destructor que continua patint l’Horta. Perquè Horta és futur!!! Recuperem La Punta!!! Aturem la ZAL!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : SENSEMURS, murals en defensa del territori de La Punta

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles