Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada als murals en defensa de La Punta

Pam a pam

Visita guiada als murals en defensa de La Punta

La Punta és nostra i la volem verda!!! Horta és Futur!!!

divendres 18 de maig de 2018, per  AE-Agró

DIVENDRES 18 DE MAIG: Amb motiu de la campanya "Aturem la ZAL, Recuperem la Punta", el passat mes de març La Punta va ser l’escenari de SENSEMURS, Ia primera trobada de muralistes per l’Horta. La cita va comptar amb la participació d’Aryz, Blu, Borondo, Escif, Anaïs Florin, Hyuro, Liqen, Luzinterruptus, Daniel Muñoz SAN, Sam3 i Elías Taño, creadors d’art urbà d’àmbit internacional que van realitzar els seus murals sobre diferents parets de cases i edificis de La Punta.

Esta mostra d’art compromés, que va rebre el Premi Còmic i Desenvolupament Social de la Fundació Divina Pastora, està concebuda per a donar visibilitat a la problemàtica d’esta pedania de la ciutat de València, històricament desterrada però que paga la pena conéixer. Per això, des d’Acció Ecologista-Agró, com a membres de la plataforma "Horta és Futur, No a la ZAL" i la campanya "Aturem la ZAL, Recuperem la Punta", et convidem a visitar els murals en defensa de La Punta.

Les visites estan programades per als divendres 11 i 18 de maig, a les 18:00 hores, i els dissabtes 26 de maig i 2 de juny, a les 11:00 hores. El punt de trobada serà el Xalet del Doctor Bartual, al Carrer Advocat Alberto Esteve. Durant la visita vorem els murals i també explicarem la lluita ciutadana per a paralitzar el nou Pla Especial de la ZAL (Zona d’Actuació Logística) del Port de València i recuperar la històrica Horta de La Punta com a veritable corredor ecològic entre el Jardí del Túria, el Parc de la Desembocadura del Riu i el Parc Natural de l’Albufera. La Punta és nostra i la volem verda!!! Horta és Futur!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Aturem la ZAL, recuperem La Punta!

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles