Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Jornada d’eliminació de paleres a La Costera de Puçol

Horta Nord

Jornada d’eliminació de paleres a La Costera de Puçol

Ajuda’ns a combatre esta espècie exòtica invasora!!!

dissabte 19 de maig de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 19 DE MAIG: Amb motiu de la campanya d’activitats "Primavera de natura a La Costera", el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza una nova jornada d’eliminació de paleres (Opuntia ficusindica) en esta muntanyeta de la Serra Calderona. L’activitat comptarà amb la participació del club local Cor i Muntanya i la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i la Conselleria de Medi Ambient.

Este voluntariat consistirà a eliminar les paleres de l’entorn de l’Aljub de La Costera, un dels racons d’este paratge natural municipal on encara trobem plantes d’esta espècie exòtica invasora. La cita serà el pròxim dissabte, 19 de maig, a les 10:00 hores. El punt de trobada és l’aparcament de la urbanització Alfinach, ubicat al final de l’Avinguda José Alfonso. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Observades 31 espècies d’ocells a La Costera de Puçol

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles