Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Casa Penya: Jornada sobre agricultura i marjal

La Casa Penya

La Casa Penya: Jornada sobre agricultura i marjal

Vine, viu i celebra la declaració d’Almenara com a zona humida Ramsar!!!

dissabte 26 de maig de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 26 DE MAIG: Esta primavera, Acció Ecologista-Agró vol que visques La Casa Penya d’una manera diferent. Per això, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), hem programat per al dissabte 26 de maig una jornada sobre agricultura i marjal en este centre d’educació i voluntariat ambiental. L’objectiu? Doncs, reflexionar sobre l’agricultura ecològica i la seua relació per a la conservació del territori i la biodiversitat, a més a més de la seua importància com a element social vertebrador.

La jornada arrancarà a les 10:00 hores amb un col·loqui sobre experiències pioneres i d’èxit en agricultura ecològica. En ell intervindran com a ponents Enric Navarro (Terra i Xufa), Joan Cascant (Projecte Microvinya) i Félix Segarra (CuiNatur). A continuació, a les 11:30 hores, tindrem una taula redona amb Erik Segarra (Ajuntament de Xilxes), Cendra (GATA Morvedre), Víctor Durbà (Morvedre Agroecològic) i Raül Silla (L’Aixada com Eixida), que ens presentaran i parlaran de diferents projectes locals. I, finalment, elaborarem un cojunt de propostes i suggeriments per a la promoció de l’agricultura ecològica al Camp de Morvedre.

Després, a les 13:00 hores, comptarem amb l’actuació musical de Cor de Fusta i degustarem cerveses i vermut ecològic a La Casa Penya. Així, amb música i bon rotllo, celebrarem la recent inclusió de la Marjal d’Almenara en la llista Ramsar, en la qual estan les zones humides més importants del Planeta. Explicarem per què és important este reconeixement internacional i compartirem este gran èxit amb tots els socis i simpatitzants d’AE-Agró que l’heu fet possible.

La jornada conclourà amb un dinar ecològic a La Casa Penya. El preu és de 4 euros per a sòcies i socis d’AE-Agró i de 8 euros per a no associats. Per a participar en el dinar és obligatòria la inscripció, completant este formulari, i el pagament (ES45 3159 0034 8123 5668 2829) abans del 23 de maig. Vine, viu i descobrix la marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Visita teatralitzada a la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?