Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Dia Mundial de la Biodiversitat al Tancat de la Pipa

Custòdia del Territori

Dia Mundial de la Biodiversitat al Tancat de la Pipa

Vine a descobrir l’asprella que torna a colonitzar el Parc Natural de l’Albufera!!!

diumenge 20 de maig de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 20 DE MAIG: Acció Ecologista-Agró i SEO/BirdLife, les dues entitats que custodiem el Tancat de la Pipa, et convidem a celebrar el Dia Mundial de la Biodiversitat al Parc Natural de l’Albufera. La cita serà este diumenge, 20 de maig, quan hem programat amb l’Ajuntament de València un passeig en barca i una visita guiada al Tancat de la Pipa, àrea de reserva que pertany a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX).

La jornada arrancarà a les 10:00 hores a l’embarcador de la Gola de Pujol, des d’on anirem en barca a la zona nord de la llacuna de l’Albufera per a vore l’asprella, la vegetació submergida. Esta primavera l’asprella ha reaparegut en este punt amb més intensitat que mai. Es tracta d’una magnífica notícia, ja que la vegetació submergida ens aporta molts serveis ambientals i d’ella depén en gran mesura la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics.

L’activitat continuarà després amb una visita guiada al Tancat de la Pipa, on vorem els filtres verds d’este aiguamoll artificial que depura les eutrofitzades aigües de l’Albufera. A més a més, també podrem observar gran quantitat d’aus, així que no t’oblides dels prismàtics. Per a participar en el Dia Mundial de la Biodiversitat només has d’omplir este formulari. Però, dóna’t pressa perquè les places són limitades. Si tens qualsevol dubte sobre esta convocatòria, envia un correu a visitas@tancatdelapipa.net. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Pipa, protagonista de "L’Albufera de les Aus"

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles