Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys: Cens de tortugues a Montserrat

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys: Cens de tortugues a Montserrat

Ajuda’ns a estudiar esta nova població de Mauremys leprosa

dimecres 1 d’agost de 2018, per  AE-Agró

DIMECRES 1 D’AGOST: Per primera vegada, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró et convida a participar en el seguiment de la població de tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa) de les Llacunes de Montserrat (La Ribera Alta, València). Es tracta de dos punts d’aigua temporals on en 2017 vam constatar la presència de la Mauremys leprosa i enguany volem estudiar més a fons esta població.

Amb este objectiu el Projecte Emys va convocar dos voluntariats en juliol. Concretament el dimecres 25 i el dissabte 28. I en agost anem a organitzar una tercera jornada de seguiment i cens de tortugues. La cita serà este dimecres, 1 d’agost, quan t’esperem en el Centre Ambiental El Vedat de Torrent (Horta Oest, València) a les 17:00 hores. Per a participar només has d’enviar un correu a projecteemys@gmail.com. Vine a tortuguejar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys: Informe 2017

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?