Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > World Cleanup Day a l’Assut de Sueca

Muntanyeta dels Sants

World Cleanup Day a l’Assut de Sueca

Participa en el Dia Mundial de Neteja del Planeta!!!

diumenge 16 de setembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 16 DE SETEMBRE: Este diumenge, 16 de setembre, el col·lectiu de Sueca-Muntanyeta dels Sants-Acció Ecologista Agró et convida a participar en el World Cleanup Day a l’Assut de Sueca (La Ribera Baixa, València), activitat convocada amb motiu del Dia Mundial de Neteja del Planeta. Per a participar en esta jornada de voluntariat, que compta amb la col·laboració de BIOagradables i Let’sdoitspain, tens dues opcions: acudir directament a les 10:00 hores a l’Assut o vindre amb bicicleta des de Sueca. En tal cas, t’esperem a les 9:30 hores a la Plaça de l’Ajuntament.

El Dia Mundial de Neteja del Planeta és una iniciativa del moviment global Let’s Do it. El seu repte és organitzar este cap de setmana la major mobilització civil d’arreplegada de fem. I així conscienciar sobre la problemàtica dels residus abandonats en la natura, un verí lent i tòxic que suposa una greu amenaça per a la fauna i la flora.

Des de la Muntanyeta dels Sants-AE Agró ens sumem a este repte amb una nova neteja a l’Assut de Sueca, un màgic paratge del Riu Xúquer. Vine i ajuda’ns a conservar els seus valors naturals!!! Et necessitem per a netejar l’Assut!!! Let’s do it!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Pirates versus residus al Xúquer

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?