Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Trobada de la Xarxa de Construcció amb Palla

Pam a pam

Trobada de la Xarxa de Construcció amb Palla

València acollirà este esdeveniment del 25 al 28 d’octubre

dimarts 16 d’octubre de 2018, per  AE-Agró

L’equip del Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera de València ja està treballant per a posar en marxa esta tardor la cinquena edició d’esta iniciativa agroecològica en defensa del territori, que impulsem Acció Ecologista-Agró i la Cooperativa Agroecològica L’Aixada com Eixida. Volem agrair el vostre suport i els vostres projectes, que al cap i a la fi són el motor que fa funcionar el Banc de Palla. I també volem informar-vos que del 25 al 28 d’octubre la ciutat de València acollirà la cinquena Trobada de la Xarxa de Construcció amb Palla, un esdeveniment al qual vos convidem a participar.

El Complex Cultural La Petxina serà la seu de la cinquena Trobada de la Xarxa de Construcció amb Palla, esdeveniment que del 25 al 28 d’octubre convertirà a València en la capital estatal de la bioconstrucció. El Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera col·laborarà activament amb esta cita amb l’objectiu de donar més protagonisme a la palla de l’arròs en este camp i denunciar i visibilitzar els impactes que la seua mala gestió ocasionen en el parc natural.

Amb este repte oferirem una conferència el matí del diumenge 28 d’octubre durant la qual esperem comptar amb la participació dels usuaris i usuàries que feu possible esta iniciativa agroecològica en defensa del territori. Com no, entre altres usos, parlarem de la bioconstrucció amb palla, una alternativa cada vegada més seriosa, sostenible i real. A més a més, el diumenge també dinamitzarem a la Trobada de la Xarxa de Construcció amb Palla una xicoteta fira per a explicar els diferents projectes del Banc de Palla.

Si voleu participar i/o col·laborar en la xerrada o en la fira, envieu un correu electrònic a pallaalbufera@gmail.com indicant nom, cognom i DNI de la persona responsable. I també un resum de l’experiència i l’espai que necessitaríeu per a exposar-la en la fira. Amb esta informació crearem un mosaic d’experiències del Banc de Palla.

Compte enrere per al cinqué Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera

Tal com vos va informar en setembre, ja ho tenim tot pràcticament enllestit per a posar en marxa la cinquena edició del Banc de Palla d’Arròs de l’Albufera de València, iniciativa agroecològica que impulsem Acció Ecologista-Agró i la Cooperativa Agroecològica L’Aixada com Eixida. Pròximament llançarem la convocatòria de la campanya de recollida de bales d’arròs, que esperem que siga tan positiva com la passada, quan vam distribuir amb la vostra ajuda més de 30.000 bales.

Enguany estem segurs que superarem esta xifra perquè cada vegada som més i amb més ganes de transformar realitats. Volem millorar i protegir els valors mediambientals del Parc Natural de l’Albufera de València. I ho volem fer amb l’agroecologia, caminant junts cap a un futur més esperançador.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Perquè ens oposem a la crema de la palla de l’arròs a l’Albufera

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles