Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Exposició a Quartell: “Les intervencions humanes en el cicle de (...)

Custòdia del Territori

Exposició a Quartell: “Les intervencions humanes en el cicle de l’aigua de la Marjal d’Almenara”

Vine a descobrir com ha aconseguit esta marjal convertir-se en un aiguamoll Ramsar

dissabte 10 de novembre de 2018, per  AE-Agró

DEL 6 A L’10 DE NOVEMBRE: En només 25 anys, la Marjal d’Almenara ha passat de ser un aiguamoll residual a entrar a formar part de la llista Ramsar de zones humides d’importància internacional. Este miracle mediambiental ha sigut possible gràcies al treball pam a pam d’Acció Ecologista-Agró, a la implicació de les administracions públiques i, especialment, als bons usos de l’aigua que històricament ha realitzat la població local.

Per això, per a AE-Agró, és un deure ressaltar la importància dels bons usos de l’aigua en la consecució de l’excel·lència mediambiental de la Marjal d’Almenara. I ho anem a fer esta tardor amb un projecte d’educació i divulgació mediambiental que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Concretament a través de les ajudes de la Conselleria per a associacions de defensa mediambiental per a la difusió de les bones pràctiques en l’ús de l’aigua.

En el marc d’este projecte et convidem a descobrir, del dimarts 6 al dissabte 10 de novembre, l’exposició itinerant “Les intervencions humanes en el cicle de l’aigua de la Marjal d’Almenara”. Concretament a Quartell (Camp de Morvedre, València). La cita serà en el local El Molí, on podràs visitar esta exposició de dimarts a dijous de 10:00 a 14:00 hores. I divendres i dissabte, de 10:00 a 14:00 hores i també per les vesprades de 17:00 a 20:00 hores. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Gran participació en la celebració Ramsar d’Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles