Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Colla Verda: Plantació de flora dunar a la platja de Corinto

Voluntariat Ambiental

Colla Verda: Plantació de flora dunar a la platja de Corinto

Vine i ajuda’ns a “construir” un nou muntanyar

dissabte 10 de novembre de 2018, per  AE-Agró

DISSABTE 10 DE NOVEMBRE: La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, et convida a participar este dissabte, 10 de novembre, en una nova plantació de flora dunar a la platja de Corinto. Concretament, al costat de la Gola de Quartell.

L’any passat, la Colla Verda va començar a “construir” un nou muntanyar (nom que reben les dunes en este racó del litoral valencià) sobre una mota alçada amb sediments de la gola. Amb esta plantació volem continuar amb este apassionant repte i consolidar encara més el nou muntanyar. Però, per a fer-ho necessitem la teua ajuda.

Si vols posar el teu granet d’arena en la “construcció” d’esta duna, només has de contactar amb la Comissió d’Educació Ambiental d’AE-Agró. Pots enviar un correu a agromorvedre@gmail.com o telefonar al 960 263 617. El punt de trobada serà La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara, on t’esperem a les 10:30 hores. Vine i ajuda’ns a plantar flora dunar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nova campanya de voluntariats a la platja de la Colla Verda

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles