Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a la restauració dunar de la platja de Puçol

Horta Nord

Visita guiada a la restauració dunar de la platja de Puçol

Vine a descobrir els beneficis ambientals de la flora dunar i a plantar més!!!

diumenge 11 de novembre de 2018, per  AE-Agró

DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE: Com ja vam fer l’any passat, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord i l’Ajuntament de Puçol et convidem a descobrir durant la tardor els valors naturals de la Marjal dels Moros. I, com a novetat, enguany també volem que conegues els de la platja de Puçol. Concretament amb quatre visites guiades, dos a la marjal i dos a la platja, organitzades amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

La primera activitat de la campanya “Tardor a la platja de Puçol” serà este diumenge, 11 de novembre, quan et convidem a participar en una visita guiada al projecte de restauració de flora dunar que impulsa AE-Agró en esta platja. La cita té com a objectiu explicar els beneficis ambientals d’esta iniciativa, que ha permés reduir l’erosió litoral, i mostrar les diferents plantes que ho han fet possible. A més a més, la visita finalitzarà amb una plantació de flora dunar.

El punt de trobada per als participants en esta activitat, que començarà a les 11:00 hores, serà la Gola de l’Estany, ubicada en l’extrem nord del passeig marítim de Puçol. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta convocatòria, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem esta tardor a la platja i la marjal. Vine a descobrir els beneficis de la flora dunar!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La Marjal dels Moros demostra el seu potencial turístic

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles