Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Entra en acció i ajuda’ns a defensar la natura

Pam a pam

Entra en acció i ajuda’ns a defensar la natura

Campanya de comunicació a les sòcies i socis d’AE-Agró

dimarts 6 de novembre de 2018, per  AE-Agró

Benvolguts amics i amigues de la natura, esta tardor hem començat una campanya de comunicació als socis i sòcies d’Acció Ecologista-Agró. Volem actualitzar algunes dades que sabem que a vegades canvien i no les tenim sempre actualitzades. Per exemple, el telèfon, el correu electrònic, el número de compte i, especialment, el DNI, perquè amb ell, si fas declaració de la renda, et pots desgravar quasi tota la teua quota. Encara no ets sòcia o soci? A què esperes? A partir de 20 euros a l’any, dels quals et pots desgravar 19, ens pots ajudar a defensar la natura i a viure amb equilibri amb la Terra. Entra en acció!!!

Com t’acabem de dir, pràcticament tota la quota de soci o sòcia d’Acció Ecologista-Agró te la pots desgravar en la declaració de la renda. Per què? Doncs, perquè des de 2015 som entitat d’utilitat pública. Per això, en una quota de 20 euros et deduïxes 19; en una de 60, la deducció és de 57; en la de 100, és de 95; i en la de 150, 142’5 euros. Si tens una quota superior, et deduïxes els primers 142’5 euros (com la de 150) més el 50% de la diferència entre la quota escollida i els 150 euros. Per exemple, la deducció d’una quota de 200 euros seria de 167’5 euros (142’5 més 25 euros).

Si fas declaració de renda, al final acabes pagant molt poc per la teua quota de sòcia o soci d’AE-Agró. Per això, en la campanya de comunicació que estem desenvolupant esta tardor vos estem convidant també a pujar-vos la quota. I així, amb la vostra ajuda, podrem estudiar, conservar i defensar més pams de la nostra natura.

Enguany, per exemple, estem defensant la natura i posant-ho difícil a qui vol enriquir-se destruint el patrimoni forestal de totes i tots, com és el cas d’Intu Mediterrani a Paterna (Horta Oest, València). També estem treballant perquè els residus siguen un recurs per a tendir cap a una economia circular i en cap cas cap a la incineració. I, a més a més, continuem lluitant per a evitar que Lafarge-Holcim forade encara més les muntanyes litorals del Camp de Morvedre.

Pel que respecta a l’estudi de la natura, en 2018, no hem fallat a la nostra cita amb el Projecte Emys, el major voluntariat mediambiental per a l’estudi i la conservació de tortugues d’aigua autòctones al nostre territori. També hem continuat amb el projecte Aliades en la Nit per a fomentar el control biològic de plagues agrícoles amb l’ajuda de les rates penades. I hem convertit València en la capital de la mobilitat sostenible amb la celebració al Cap i Casal del XV Congrés Ibèric de la Bici, la III Trobada de Dones Ciclistes i el II Bicifest.

En matèria de conservació de la natura continuem apostant per la custòdia del territori. Per exemple a la Marjal d’Almenara, que enguany ha sigut declarat aiguamoll Ramsar gràcies a l’esforç de totes i tots durant els darrers 20 anys. La Casa Penya és un magnífic exemple d’esta tasca ciutadana. També ho és el Tancat de la Pipa, on seguim treballant per a ser un referent en matèria d’educació ambiental i conservació en el Parc Natural de l’Albufera de València. I el Paratge Natural Municipal de La Costera de Puçol (Horta Nord, València), el racó de la Serra Calderona que es troba sota la custòdia del territori d’AE-Agró.

Estem feliços per tot el treball realitzat. Però, com saps que queda moltíssim per fer, et demanem ajuda. Si no ets sòcia o soci, associa’t. I, si ja ets sòcia o soci, et convidem a pujar-te la quota. També ens pots ajudar fent més sòcies o socis, parlant de nosaltres a casa, al treball, amb els amics i amigues, a l’escola del xiquet o la xiqueta, reenviant els nostres correus, seguint-nos en Facebook i Twitter, compartint i donant-li a m’agrada a les nostres publicacions, rebotant-les als teus grups de WhatsApp o Telegram...

I, per descomptat, ens encantaria retrobar-nos pròximament amb tu treballant colze a colze en algun dels grups comarcals o comissions de treball d’AE-Agró. Moltes gràcies pel teu temps, pel teu suport i per la teua implicació en la conservació de la natura. Ja saps, gràcies a tu, portem més de 30 anys defensant pam a pam i dia a dia la nostra natura!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Contacta amb Acció Ecologista-Agró

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles