Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Visita guiada a La Casa Penya

La Casa Penya

Visita guiada a La Casa Penya

Vine, viu i descobrix el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà!!!

diumenge 27 d’octubre de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 27 D’OCTUBRE: Encara no coneixes La Casa Penya? Doncs, ara ho tens més fàcil que mai per a visitar, viure i descobrir el centre d’educació i voluntariat ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. La Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró programa activitats en La Casa Penya tots els diumenges. Concretament, visites guiades dirigides a amants de la natura, veïns, turistes i curiosos que vulguen descobrir els tresors naturals de la platja, el saladar i la marjal.

Estes visites, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), seran d’11:00 a 13:30 hores i inclouen un passeig per la Finca de Penya. Esta reserva de fauna silvestre, que AE-Agró custodia al costat del centre, està equipada amb tres miradors per a l’observació d’aus. Durant la jornada, a més a més, descobrirem l’antiga era de La Casa Penya, la seua espectacular roda hidràulica, el cicle del conreu de l’arròs i l’exposició permanent del centre.

La següent visita guiada de la tardor serà este diumenge 27 d’octubre. Per a participar no cal inscripció prèvia. Però, si vols rebre més informació, concertar una visita per a grups o necessites realitzar qualsevol altra consulta, envia un correu a visitescasapenya@gmail.com o telefona als matins al 960 263 617. Vine, viu i descobrix La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Nou èxit de públic en els Capvespres a La Casa Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?