Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Custòdia del territori > Territori i Paisatge > L’Ullal de Quartons (2008) > Ullal de Quartons: Segon dia

Ullal de Quartons: Segon dia

divendres 14 de novembre de 2008, per  Enric Amer

No és el Pou Clar d’Ontinyent. És una part de l’Ullal de Quartons, un dia després de que traguérem a la llum una de les seues venes d’aigua. Podeu comparar amb les imatges de l’article d’ahir per fer-se una idea del canvi.

Com pensem que seran d’interès per a molts amants del nostre territori i, especialment, per als que han col.laborat en la campanya de la compra de l’hort que amagava tal meravella, ahi van unes poques imatges per al record.

El dilluns continuarem amb els treballs d’acondicionament i naturalització del Punt d’Aigua per als Amfibis i amb la preparació del terreny per a la plantació del Bosc d’Oms Negres que l’acompanyarà.

Ens quedarà pendent el Pas de Fauna per baix de la carretera que unirà la zona dels Estanys amb Quartons-La Palafanga. Això queda en mans del projecte que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Conselleria de Medi Ambient estan executant ara mateix.

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?