Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Blogs > Méteo Sagunt-Corinto > Resum meteorològic de desembre de 2014

Agència Estatal de Meteorologia

Resum meteorològic de desembre de 2014

Mes sec i tèrmicament normal

dimecres 21 de gener de 2015, per  AE-Agró

José Ángel Núñez Mora, cap de climatologia de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a València, ens aporta el resum meteorològic del mes de desembre de l’any 2014 a la Comunitat Valenciana.

Desembre de 2014 a la Comunitat Valenciana ha sigut un mes sec i tèrmicament normal. La temperatura mitjana va ser 0.1ºC inferior al valor normal i la precipitació mitjana va ser de 26.8 l/m2, un 46% inferior al valor climatològic normal (49.8 l/m2).

Pel que respecta a la temperatura destaca que el dia 29 de desembre va ser el més fred de 2014. La temperatura més baixa registrada en 2014 també va ser eixe dia. Concretament en el Pic Esparver, en la Pobla de Sant Miquel (Racó d’Ademús, València), ubicat a 1750 m. d’altitud i on es van registrar -10.8ºC.

Les calmes de la primera quinzena de gener han deixat unes temperatures màximes diürnes càlides, entre 1.5 i 2.5ºC per damunt de la mitjana. No obstant, eixes mateixes calmes de gener han afavorit que les mínimes nocturnes estigueren en registres mitjans pròxims a allò normal o inclús una miqueta més freds. En les següents gràfiques podeu vore com han anat evolucionant les màximes i les mínimes en les capitals en esta primera quinzena de gener enfront dels valors normals.

Pots trobar tota la informació meteorològica del mes de desembre ampliada en el document adjunt d’este article. La predicció i els avisos de l’oratge, detallats i actualitzats, els pots seguir a diari en la web de l’AEMET i també per Twitter, en el canal de notícies Comunitat Valenciana que l’AEMET té en esta xarxa social.

Salutacions.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Sagunt-Corinto 2014: De desert a estepa

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles