Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > NotÝcies > Blogs > Espai RÓdio Klara > Espai RÓdio Klara: Fusta cremada

Lliure Directe

Espai RÓdio Klara: Fusta cremada

NovÚ programa de la quarta temporada

dimarts 27 de gener de 2015, per  AE-Agrˇ

En el novÚ programa de la quarta temporada de l’espai radiof˛nic d’Acciˇ Ecologista-Agrˇ en Lliure Directe (RÓdio Klara, 104.4 FM ValŔncia) hem parlat de l’obscur negoci de l’extracciˇ comercial de la fusta cremada com a biomassa forestal. Concretament, el nostre company Marcos Pla, conductor del programa, ha entrevistat a un tŔcnic de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, responsable de donar els permisos a estes polŔmiques actuacions.

TambÚ hem parlat amb Ferran Gandia, portaveu de la Comissiˇ Forestal d’AE-Agrˇ, que ha denunciat els abusos que s’estan cometent en el sector de la biomassa i ens ha explicat idees per a evitar que el negoci d’uns pocs no acabe amb un dels tresors naturals que necessitem tots i totes, els nostres boscos.

Si t’agraden les nostres propostes radiof˛niques, ajuda’ns a difondre-les compartint en xÓrcies socials, per whatsapp o boca o boca. I recorda que pots escoltar el programa en el 104.4 FM a ValŔncia ciutat o voltants i tambÚ online, en el teu m˛bil/tablet amb la funciˇ de rÓdio o via internet m˛bil amb l’aplicaciˇ TuneIn. I si vols vindre com a p˙blic, nomÚs has d’enviar un correu electr˛nic a infoaccio@accioecologista-agro.org i ens posarem en contacte amb tu. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIË AMB AE-AGRË


Veure en línia : Consum responsable’14

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles