Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > NotÝcies > Blogs > Espai RÓdio Klara > Espai RÓdio Klara: BIOagradables

Lliure Directe

Espai RÓdio Klara: BIOagradables

DesÚ programa de la quarta temporada

dijous 5 de febrer de 2015, per  AE-Agrˇ

En el desÚ programa de la quarta temporada de l’espai radiof˛nic d’Acciˇ Ecologista-Agrˇ en Lliure Directe (RÓdio Klara, 104.4 FM ValŔncia) hem parlat amb tres voluntaris del grup BIOagradables, colĚlectiu que es dedica a la neteja de platges i a l’estudi dels residus que per desgrÓcia s’acumulen en els ecosistemes litorals. Concretament, el nostre company Marcos Pla, conductor del programa, ha entrevistat a Oldman G. Lazhar, Evana Caven i Emilio Beladiez, coordinador BIOagradables.

A mÚs a mÚs, al final del programa el nostre company Marcos Pla tambÚ ha parlat amb David Blanco, un dels cofundadors i actual president de Surf and Clean, una associaciˇ sense Ónim de lucre constitu´da per surfistes i que tÚ com a objectiu donar a conÚixer la problemÓtica dels residus marins.

Si t’agraden les nostres propostes radiof˛niques, ajuda’ns a difondre-les compartint en xÓrcies socials, per whatsapp o boca o boca. I recorda que pots escoltar el programa en el 104.4 FM a ValŔncia ciutat o voltants i tambÚ online, en el teu m˛bil/tablet amb la funciˇ de rÓdio o via internet m˛bil amb l’aplicaciˇ TuneIn. I si vols vindre com a p˙blic, nomÚs has d’enviar un correu electr˛nic a infoaccio@accioecologista-agro.org i ens posarem en contacte amb tu. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIË AMB AE-AGRË


Veure en línia : Espai RÓdio Klara: Fusta cremada

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles