Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Nova data de la bicifestació en defensa dels carrils bici de (...)

València en Bici

Nova data de la bicifestació en defensa dels carrils bici de València

Esta acció lúdica-reivindicativa se celebrarà finalment el diumenge 2 de juny

dijous 2 de maig de 2019, per  AE-Agró

En València en Bici-Acció Ecologista Agró som conscients que moltes i molts vos vau quedar amb les ganes de celebrar la bicifestació en defensa dels carrils bici de València del passat 31 de març, cita que haguérem d’ajornar per la pluja. A més a més de ser una acció reivindicativa, la bicifestació sempre és sinònim de diversió i alegria. Davant el dilema que suposa trobar noves dates enmig de les campanyes electorals, hem decidit convocar-la per al diumenge 2 de juny, ja passades totes les eleccions, tant les generals i autonòmiques com les municipals i les europees.

Des de València en Bici-Acció Ecologista Agró considerem que hem aconseguit, en gran part, els objectius pels quals va ser convocada la bicifestació del 31 de març. Per exemple, rebaixar la crispació i l’odi que van generar alguns mitjans de comunicació i alguns partits polítics contra la bici i els altres mitjans de locomoció que usen els carrils bici o es desplacen de forma saludable i activa.

És per això que ens vam plantejar, fins i tot, cancel·lar la bicifestació, ja que vam gastar moltes energies en organitzar la cita del 31 de març i els nostres pedals semblava que ja no responien. No obstant això, i com a agraïment a tot el suport que hem sentit en València en Bici-AE Agró per gran part de la ciutadania, esgotarem les energies que ens queden per a organitzar, el diumenge 2 de juny, la que esperem que siga la gran festa de la bici i la mobilitat sostenible.

Encara queden moltes coses per reivindicar. Per això, esperem que pugueu sumar el vostre granet d’arena compartint la nova data entre el vostre entorn, amistats, xarxes socials… I així fer possible que arribe a tota la ciutat i la seua àrea metropolitana. Vos esperem a València el pròxim diumenge 2 de juny en la bicifestació!!! Vine i ajuda’ns a convertir el Cap i Casal en una ciutat amable per a totes les persones!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Trobada entre el moviment veïnal i ciclista de València

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles