Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > 11 de maig, jo vaig! València no està en venda!

Pam a pam

11 de maig, jo vaig! València no està en venda!

T’esperem este dissabte a la manifestació en defensa del territori i l’habitatge

divendres 10 de maig de 2019, per  AE-Agró

Ahir dijous, 9 de maig, amb motiu de la manifestació convocada este dissabte per la campanya “València no està en venda”, es va realitzar una roda de premsa a la Societat Coral El Micalet. Durant l’acte vam explicar les raons que ens han portat a més de 140 col·lectius de València i la seua àrea metropolitana a convocar esta manifestació en defensa del territori i l’habitatge. A més a més, vam aprofitar la cita amb la premsa per a presentar el manifest unitari de la campanya i la pàgina web on apareixen les lluites de les entitats convocants de la manifestació, entre les quals es troba Acció Ecologista-Agró.

En la roda de premsa es va recalcar l’esforç unitari que ha suposat engegar esta campanya, la qual ha unit a totes les lluites de diferents barris com el Cabanyal, Benimaclet, la Saïdia, Ciutat Vella o Russafa que s’apleguen sota la xarxa EntreBarris. A més a més, també formen part de la campanya plataformes en defensa del territori com Per l’Horta, “Horta és Futur, No a la ZAL”, Salvem Godella, la Coordinadora per la Protecció de Les Moles de Paterna...

Alhora, es va incidir que l’objectiu de la campanya que culmina amb la manifestació de demà dissabte, 11 de maig, és fer entendre que tant les lluites per la protecció del territori com les lluites en defensa de l’habitatge són dues cares de la mateixa moneda: el tractament del territori i de l’habitatge com a una mercaderia i no pas com a una necessitat bàsica de les persones. Així, la campanya unitària “València no està en venda” s’encamina a fer visible estos problemes i a aconseguir els objectius de cada lluita. És a dir, aturar els projectes urbanístics en marxa que pretenen destruir més territori, així com lluitar contra l’especulació de l’habitatge.

Finalment, es va fer palés que tots els governs, tant de dretes com d’esquerres, es troben sotmesos als grans poders econòmics que especulen amb el territori i l’habitatge. I només mitjançant la lluita al carrer podrem fer-los front. Com a culminació d’esta campanya, a la qual ens hem adherit ja més de 140 entitats i col·lectius, vos convoquem a totes i a tots a acudir a la manifestació de demà dissabte. La protesta arrancarà a les 18:00 hores al Parterre. València no està en venda!!! Protegim el territori, defensem l’habitatge!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Pengem una pancarta amb el lema “NO a la ZAL” en el Parc Gulliver

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles