Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > #FridaysForFuture aconseguix el compromís polític de declarar l’Estat (...)

Pam a pam

#FridaysForFuture aconseguix el compromís polític de declarar l’Estat d’Emergència Climàtica al País Valencià

Tots els partits de Les Corts, a excepció de Vox, donen el seu suport a esta petició

dilluns 27 de maig de 2019, per  AE-Agró

El passat divendres, 24 de maig, #FridaysForFuture va convocar la segona Vaga Global pel Clima, just dos dies abans de les eleccions europees i municipals. Al Cap i Casal, a més a més de la vaga, #FridaysForFutureValència va organitzar una manifestació que, malgrat la pluja, va reunir a centenars d’estudiants i joves. Esta manifestació va comptar amb l’adhesió d’Acció Ecologista-Agró i desenes d’entitats més, que vam donar el nostre suport a la petició de declarar l’Estat d’Emergència Climàtica al País Valencià, petició que ja compta també amb el suport de tots els partits de Les Corts a excepció de Vox.

La pluja no va poder aturar al moviment #FridaysForFuture, que el passat divendres, 24 de maig, va aconseguir congregar a centenars de joves i estudiants en la manifestació convocada a València amb motiu de la segona Vaga Global pel Clima. La marxa va ser emocionant i va evidenciar la força d’esta iniciativa, impulsada per la sueca Greta Thunberg, per a recordar als nostres polítics que no podem perdre més temps per fer front a la crisi climàtica i ecològica que patix el Planeta.

Des d’Acció Ecologista-Agró, com a entitat adherida a la vaga i a la manifestació pel clima, volem mostrar públicament de nou el nostre suport a #FridaysForFutureValència i felicitar-los pel seu treball. I, per descomptat, convidar a tots els nostres socis i simpatitzants a participar i donar suport a les seues iniciatives. Per exemple este divendres, 31 de maig, quan han convocat a les 18:00 hores una nova concentració pel clima a la Plaça de la Mare de Déu.

Compromís polític per a declarar l’Estat d’Emergència Climàtica

A més a més de la vaga i la manifestació pel clima del passat divendres, #FridaysForFutureValència es va reunir el passat dimecres, 22 de maig, amb tots els partits polítics de Les Corts a excepció de Vox, que va declinar la invitació per a participar en esta cita. L’objectiu de la reunió era exposar i signar un document de compromís polític pel clima. El document, entre altres propostes, plantejava la declaració de l’Estat d’Emergència Climàtica a tot el territori valencià, iniciativa que va comptar amb el suport de tots els partits polítics presents a la reunió. Enhorabona, #FridaysForFutureValència, per este compromís pel clima!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Un planeta esgotat

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles