Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Torrent: Cens de tortugues al Barranc de l’Horteta

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Torrent: Cens de tortugues al Barranc de l’Horteta

Ajuda’ns a estudiar esta població de Mauremys leprosa!!!

dissabte 22 de juny de 2019, per  AE-Agró

DISSABTE 22 DE JUNY: Per cinqué any consecutiu, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró viatja a Torrent (Horta Oest, València). Concretament a la Reserva de Fauna Silvestre del Barranc de l’Horteta. L’objectiu? Doncs estudiar, amb la col·laboració de Natura y Cultura Servicios Ambientales, l’Ajuntament de Torrent i la Conselleria de Medi Ambient, la població de tortuga d’aigua ibèrica (Mauremys leprosa) que habita en este màgic racó.

Si vols col·laborar amb esta iniciativa de ciència ciutadana i ajudar-nos a censar la població de Mauremys leprosa del Barranc de l’Horteta, només has d’enviar un correu electrònic a projecteemys@gmail.com. Enguany els dies de voluntariat seran el 8, el 12, el 15, el 19 i el 22 de juny. El punt de trobada serà el Centre Ambiental El Vedat de Torrent, on t’esperem els dimecres a les 17:00 i els dissabtes a les 10:00 hores. Participa!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2018: Informe Torrent

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles