Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > València en Bici > Multitudinària bicifestació a València

València en Bici

Multitudinària bicifestació a València

La bici no és el problema, és part de la solució!!!

dimecres 5 de juny de 2019, per  AE-Agró

El passat diumenge, 2 de juny, València en Bici-Acció Ecologista Agró va convocar a tota la ciutadania a participar en la bicifestació “L’alegria de viure”. Centenars de bicicletes, i també patinets, patins, skates i vehicles per a persones amb diversitat funcional, es van sumar a esta multitudinària cita. Tots junts vam recórrer els carrers del centre per a celebrar que València és consolida com una ciutat cada vegada més inclusiva, saludable, segura, amable, lliure i accessible. Una ciutat on la bici no és el problema, sinó part de la solució. Gràcies a totes i tots per participar en la bicifestació!!!

La ciutat de València ha iniciat un canvi, encara tímid però efectiu, en la direcció adequada amb el foment del transport públic, els espais sense trànsit i les maneres de mobilitat menys contaminants i més segurs. Ni les notícies alarmistes i sensacionalistes en alguns mitjans de comunicació, ni les actituds i discursos reaccionaris d’alguns partits polítics, podran frenar esta transformació positiva i necessària del Cap i Casal.

I açò va quedar ben clar el passat diumenge, 2 de juny, amb la multitudinària bicifestació convocada per València en Bici-Acció Ecologista Agró sota el lema “L’alegria de viure”. Centenars de ciclistes van respondre a esta crida, però també ho van fer gran quantitat de patinets, patins, skates i vehicles per a persones amb diversitat funcional. Perquè una ciutat amb el trànsit pacificat ens beneficia a totes i a tots.

Durant els pròxims quatre anys esperem que els canvis iniciats durant la passada legislatura es consoliden i ens porten a una València cada vegada més inclusiva, saludable, segura, amable, lliure i accessible. Perquè la nostra preocupació i exigències van molt més enllà dels carrils bici. Volem una ciutat que afavorisca cada vegada més la mobilitat activa, amb la millora de les condicions per a caminar per la ciutat. En l’agenda dels qui governen València, la seguretat i comoditat dels vianants haurà de ser una prioritat, com també ho haurà de ser millorar el transport públic.

Una ciutat amb menys trànsit és una ciutat més saludable. Una ciutat més saludable és una ciutat més alegre. Una vida amb més alegria és una vida millor. Per això, ni la bicicleta ni els altres mitjans de mobilitat activa som el problema. Tot el contrari, som part de la solució per a construir entre totes i tots la ciutat on volem viure. Moltes gràcies a tots els participants en la bicifestació del passat diumenge pel vostre suport i, especialment, per la vostra alegria!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : La bici com a ostatge del trànsit

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles