Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Projecte Emys a Sagunt: Cens de tortugues a la Finca de Penya

Voluntariat Ambiental

Projecte Emys a Sagunt: Cens de tortugues a la Finca de Penya

Ajuda’ns a estudiar i conservar esta població de tortugues autòctones!!!

dijous 20 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIJOUS 20 DE JUNY: Per nové any consecutiu, el Projecte Emys d’Acció Ecologista-Agró viatja a la Marjal d’Almardà-Almenara. Concretament a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya, ubicada al terme municipal de Sagunt (Camp de Morvedre, València). L’objectiu? Doncs, estudiar i conservar la població de tortugues d’estany europees (Emys orbicularis) i tortugues d’aigua ibèriques (Mauremys leprosa) d’esta zona humida Ramsar.

Si vols col·laborar amb esta iniciativa de ciència ciutadana i ajudar-nos a censar la població de tortugues autòctones de la Finca de Penya, només has d’enviar un correu electrònic a agromorvedre@gmail.com. El primer voluntariat serà el dilluns 17 de juny, a les 10:00 hores, quan t’esperem per a col·locar els mornells (trampes artesanals) amb els quals realitzarem el seguiment d’esta població de tortugues.

Els dies de revisió de mornells i cens seran el dijous 20 de juny (18:30 hores), el dimarts 25 de juny (10:00 hores) i el dijous 27 de juny (18:30 hores). El punt de trobada per a este voluntariat, que compta amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i l’Ajuntament de Sagunt, serà La Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Projecte Emys 2018: Informe Almenara

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles