Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Educació ambiental > La Casa Penya > Nova edició dels Capvespres a La Casa Penya

La Casa Penya

Nova edició dels Capvespres a La Casa Penya

Estiu de natura al centre mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara

dijous 13 de juny de 2019, per  AE-Agró

Este estiu la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), la segona edició dels Capvespres a La Casa Penya, una cita per a gaudir de la posta del Sol i la natura a la Marjal d’Almardà-Almenara. Enguany programarem quatre Capvespres. El primer serà el dimecres 26 de juny, quan et convidem a passejar i fer ioga al centre mediambiental de la Marjal d’Almardà. I en juliol tindrem un taller de fotografia, una jornada d’observació astronòmica i un curset de ceràmica ibera. T’apuntes?

Apropar a la ciutadania a un entorn privilegiat com és la Marjal d’Almardà-Almenara per a donar a conéixer els seus valors naturals i gaudir d’activitats saludables, artístiques i culturals. Este és l’objectiu dels quatre Capvespres a La Casa Penya programats per la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró. Esta campanya d’activitats, a més a més, pretén impulsar un turisme sostenible i respectuós amb la natura. I, així, consolidar encara més este centre mediambiental com a punt de referència entre els veïns i turistes que vulguen descobrir els tresors naturals de la Marjal d’Almardà.

El primer Capvespre serà el dimecres 26 de juny, a les 19:00 hores, quan ens visitarà Begoña Badenes. Amb ella passejarem per esta zona humida Ramsar i realitzarem una sessió de ioga a La Casa Penya. Sens dubte, una magnífica oportunitat per a connectar amb la natura i relaxar-nos abans de les merescudes vacances de l’estiu.

El segon Capvespre està convocat per al dimecres 3 de juliol a les 18:00 hores. Per a eixe dia tenim un taller de fotografia de paisatge amb Carmen Bonilla. A més a més, instal·larem una exposició dels seus alumnes de la Universitat Popular de Sagunt, que durant el curs escolar han fotografiat el paisatge de la marjal, creant les imatges que es mostraran a La Casa Penya. Esta col·laboració, igual que la resta que desenvolupem amb entitats locals, té com a objectiu posar en valor la Marjal d’Almardà i el seu paisatge.

El tercer Capvespre serà el dimecres 10 de juliol, a les 20:00 hores, quan organitzarem a La Casa Penya una jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía Para Todos). Finalment, esta campanya d’activitats conclourà amb un taller de ceràmica ibera amb Amparo Ribelles, en el qual aprendrem com treballaven el fang els nostres avantpassats i podrem crear les nostres pròpies peces. Este taller serà el dimecres 17 de juliol a les 18:00 hores.

Per a participar en els Capvespres a La Casa Penya cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a apuntar-te, només has d’enviar un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com o telefonar al 960 263 617 (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores).

A més a més dels Capvespres recorda que pots visitar el centre mediambiental de la Marjal d’Almardà tots els diumenges d’11:00 a 13:30 hores. I que este mes de juny tenim el Projecte Emys a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya. Concretament este voluntariat mediambiental per a estudiar i conservar la població de tortugues autòctones de la Finca de Penya serà el dilluns 17, el dijous 20, el dimarts 25 i el dijous 27 de juny.

Finalment destacar també que de l’1 al 5 de juliol celebrarem una nova edició de l’Estiu Jove a La Casa Penya, cita dirigida a adolescents nascuts entre 2003 i 2007. Per a apuntar-se a l’Estiu Jove només has de contactar amb la Casa de la Joventut de Sagunt (C/Albalat, NÚM. 1, 96 265 58 80) o amb el Casal Jove del Port (C/Vent de Marinada, S/NÚM., 96 268 34 39). T’esperem a La Casa Penya per a compartir un estiu de natura i marjal!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Descobrim la fauna aquàtica de la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles