Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Col·lectius > Marfull > Ens adherim a la Setmana Mundial Sense Carn

Marfull

Ens adherim a la Setmana Mundial Sense Carn

Esta iniciativa forma part de la campanya de Greenpeace #PlanetaEnCarnViva

dimecres 12 de juny de 2019, per  AE-Agró

El col·lectiu de Marfull-Acció Ecologista Agró s’ha adherit a la Setmana Mundial Sense Carn convocada per Greenpeace. Esta iniciativa, que tindrà lloc la pròxima setmana, forma part de la campanya #PlanetaEnCarnViva, amb la qual Greenpeace vol denunciar com la ramaderia industrial està destruint la Terra. Des de Marfull-AE Agró et convidem a sumar-te a esta iniciativa i a no menjar carn des del dilluns 17 fins al diumenge 23 de juny. Les entitats i col·lectius que vulguen donar suport a esta acció tenen fins al diumenge 16 de juny, a les 12:00 hores, per a adherir-se a la Setmana Mundial Sense Carn.

La ramaderia industrial està destruint el planeta. Per això, resulta fonamental reduir dràsticament el consum d’aliments d’origen animal i la seua producció industrial a l’Estat espanyol. Segons Greenpeace, necessitem reduir al voltant d’un 80% la ingesta de carn i lactis per a minimitzar l’impacte de la nostra alimentació en el medi ambient.

Les entitats que com Marfull-Acció Ecologista Agró ens hem sumat a la Setmana Mundial Sense Carn, iniciativa que forma part de la campanya #PlanetaEnCarnViva de Greenpeace, volem posar en evidència els problemes de la ramaderia industrial i conscienciar a les persones i administracions del seu impacte, així com demanar la reducció de la producció i consum d’aliments d’origen animal i fomentar una dieta sana i sostenible que respecte els límits biofísics del Planeta, la salut de les persones i el benestar animal.

La recomanació de la ciència és que adoptem una "dieta de salut planetària". Es tracta d’una dieta que es basa principalment en aliments d’origen vegetal i en la qual es poden incorporar opcionalment i de forma moderada aliments d’origen animal. Tots els aliments han de provindre de sistemes alimentaris sostenibles.

Amb este canvi de dieta aconseguirem reduir la desforestació i la contaminació de la terra, l’aigua i l’aire. També reduirem la nostra aportació personal i com a societat al Canvi Climàtic i millorarem la salut humana i el benestar animal. Per tots estos motius, des de Marfull-AE Agró vos convidem a totes i a tots a sumar-vos a esta iniciativa i a no menjar res de carn des del dilluns 17 fins al diumenge 23 de juny.

A més a més, animem a les associacions, col·lectius i entitats preocupades per la salut del Planeta a sumar-se a esta iniciativa de Greenpeace. Teniu fins al diumenge 16 de juny, a les 12:00 hores, per a realitzar la vostra adhesió a la Setmana Mundial Sense Carn.

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Participem en el Fòrum Social Mundial Antinuclear

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles