Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > Capvespres a La Casa Penya: Passeig i ioga a la marjal

La Casa Penya

Capvespres a La Casa Penya: Passeig i ioga a la marjal

Estiu de natura al centre mediambiental d’Almardà-Almenara

dimecres 26 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIMECRES 26 DE JUNY: Este estiu la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València), la segona edició dels Capvespres a La Casa Penya, una cita per a gaudir de la posta del Sol i la natura a la Marjal d’Almardà-Almenara.

El primer Capvespre serà el dimecres 26 de juny, a les 19:00 hores, quan ens visitarà Begoña Badenes. Amb ella passejarem per esta zona humida Ramsar i realitzarem una sessió de ioga a La Casa Penya per a la qual recomanem portar estoreta. Sens dubte, una magnífica oportunitat per a connectar amb la natura i relaxar-nos abans de les merescudes vacances de l’estiu.

Per a participar en esta activitat cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a apuntar-te només has d’enviar un correu electrònic avisitescasapenya@gmail.com o telefonar al 960 263 617 (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores). T’esperem per a compartir un estiu de natura i marjal als Capvespres de La Casa Penya!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Descobrim la fauna aquàtica de la Finca de Penya

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles