Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > València Canvia pel Clima!

Tanquem Cofrents

València Canvia pel Clima!

La nostra llum, la nostra energia

diumenge 23 de juny de 2019, per  AE-Agró

DIUMENGE 23 DE JUNY: Sota el lema “La nostra llum. La nostra energia”, l’Ajuntament de València convoca la segona edició de València Canvia pel Clima!, una jornada que aposta per aconseguir un nou model de ciutat, més humana i actual, adaptada a l’escenari del Canvi Climàtic. La cita serà este diumenge, 23 de juny, de 10:00 a 15:00 hores, al Jardí del Túria. Concretament entre el Pont de les Flors i el Pont de l’Exposició.

Moviments socials, ONG’s, administracions públiques, Instituts Universitaris i d’Investigació, així com empreses del sector privat, participarem en València Canvia pel Clima! per a mostrar a la ciutadania que una nova forma d’energia i de consum és possible. Acció Ecologista-Agró estarà present amb la plataforma Tanquem Cofrents.

Esta jornada festiva sobre el clima i l’energia sostenible comptarà amb demostracions, micro-ponències, tallers, diàlegs, activitats familiars i infantils i degustacions gastronòmiques, entre moltes altres propostes. L’objectiu és promocionar les noves formes d’energia renovables, l’autoconsum, les cooperatives de productes respectuosos amb el medi ambient, la protecció de les espècies autòctones i les activitats agrícoles o ramaderes ambientalment amigables, així com el reciclatge. T’esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : #FridaysForFuture aconseguix el compromís polític de declarar l’Estat d’Emergència Climàtica al País Valencià

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles